Tenis pentru Fapte Bune este cea mai amplă competiție sportivă pentru jucătorii de tenis amatori care doresc să se bucure de șansa de a practica sportul pe care îl iubesc, în timp ce prin participarea la turneu sprijină tinerii din medii vulnerabile în tranziția dificilă către viața de adult.
Participă și tu la cea de-a treia ediție a turneului și ajută-i pe tinerii din medii vulnerabile să revină în meci și să facă break, împotriva cotelor nefavorabile.
Turneul se desfășoară anul acesta între 23 și 25 septembrie, în București, la complexul sportiv Pescariu Sports&Spa și este coordonat de Cristina-Simona Nedelcu, multiplă campioană mondială la gimnastică și expert în management sportiv.
Western & Southern Open
Simona Halep, o luptătoare înnăscută! Ce a spus după lupta incredibilă cu Potapova de la Cincinnati
ACUM O ORĂ
Tablourile pentru proba SIMPLU MASCULIN și SIMPLU FEMININ sunt formate din grupe de câte trei jucători, iar fiecare jucător va juca cel puțin două meciuri. Sistemul de scor constă într-un set normal cu tiebreak la 6 egal. Locul 1 se califică pe tabloul eliminatoriu.
https://i.eurosport.com/2022/07/21/3419786.png
Tabloul la proba DUBLU va fi eliminatoriu, de 16 echipe. Meciurile de DUBLU se joacă după sistemul cel mai bun din trei seturi cu tiebreak la primele două seturi, iar ultimul sub forma unui match tiebreak până la 10.
Organizatorii promit o experiență memorabilă: meciuri demonstrative spectaculoase, activități pentru copii și o serie de mini-evenimente surpriză. Vino împreună cu prietenii și familia!
Cum a fost în anii trecuți la Tenis pentru Fapte Bune poți vedea aici: https://sportforgood.ro/tenis-pentru-fapte-bune/
Toate fondurile strânse la turneu merg către susținerea tinerilor din medii vulnerabile prin proiectele Asociației The Social Incubator, îi ajută să-și continue studiile și să se integreze în societate și pe piața muncii.
Peste 3.000 de tineri părăsesc anual sistemul de protecție, nepregătiți pentru o viață independentă. De cele mai multe ori, ei sunt marginalizați și expuși multor riscuri, iar unii ajung pe stradă sau devin victime ale traficului de persoane sau droguri. Prin participarea ta la turneu, îi poți ajuta să nu ajungă așa.
Rezervă-ți locul, joacă tenis și ajută-i pe tinerii din medii vulnerabile să-și construiască viitorul prin propriile puteri și să devină independenți: https://sportforgood.ro/inscrie-te-la-turneu/
Western & Southern Open
Campionul de la Montreal, OUT în turul 1 la Cincinnati! Kecmanovic, victorie mare cu Carreno-Busta
ACUM 3 ORE