Câștigător a șapte titluri de Grand Slam, John McEnroe a declarat că speră ca Nick Kyrgios să profite de talentul uriaș pe care-l are înainte de a sosi momentul ca el să se retragă din tenis. Fostul lider mondial din Statele Unite ale Americii este de părere că rebelul circuitului mondial masculin este unul dintre cei mai talentați jucători de tenis din câți există.
În cadrul unui interviu acordat pentru Australia’s Sport Sunday, McEnroe a precizat că doar patru jucători sunt mai presus de Kyrgios. Este vorba despre Roger Federer, Novak Djokovic, Rafael Nadal și Andy Murray, sau The Big 4, așa cum sunt ei cunoscuți în comunitatea suporterilor sportului alb.

Nick Kyrgios, al cincilea cel mai bun tenismen, potrivit lui McEnroe

Australian Open
Nick Kyrgios, luat la țintă de un adversar de la Australian Open: "Este un idiot absolut"
ACUM 12 ORE
Dacă vorbim doar despre talent, l-aș pune pe locul 4, însă trebuie să-l iau în seamă și pe Andy Murray, așa că-l pun pe locul 5, după cele trei legende. Murray a câștigat trei titluri majore, așa că merită locul 4. Dacă Kyrgios știa să-și păstreze atenția pe obiectivele clare pe care le avea, cu siguranță ar fi avut acum câteva titluri mari în palmares – John McEnroe, pentru Sports Sunday
Kyrgios a fost ținut în loc în ultimele luni din cauza unor accidentări. În prezent, australianul se află pe locul 40 ATP, însă cel mai bun loc pe care a ajuns vreodată este poziția 13, în octombrie 2016. A câștigat șase titluri ATP, dintre care două în 2019. La turneele de Grand Slam, rebelul circuitului masculin de tenis a ajuns cel mai departe în sferturile de finală, atât la Australian Open (2015), cât și la Wimbledon (2014). La Roland Garros și US Open, cel mai departe a ajuns în turul al treilea.
https://i.eurosport.com/2020/05/30/2826005.jpg
Australian Open
Swiatek, în semifinale la Australian Open. Meciul cu Sorana Cîrstea a ajutat-o enorm
ACUM O ZI
Australian Open
Australian Open Live Blog | Berrettini - Nadal și Barty - Keys, primele semifinale
IERI LA 13:06