Emma Răducanu a fost criticată în repetate rânduri în ultimele luni din cauza căderii sale după succesul de la US Open din 2021. Fostul jucător american de tenis, John McEnroe, a acordat un interviu pentru Tennis 365 pentru a analiza forma actuală a Emmei Răducanu, pe care o vede ca pe un mare talent și crede că are nevoie doar de puțină stabilitate pentru a reveni pe drumul cel bun.
"Nu mă întrebați dacă Răducanu va fi o jucătoare bună, pentru că deja este. Nimeni nu câștigă un turneu de Grand Slam nefiind bun. După ce a câștigat US Open, mulți ochi erau ațintiți asupra ei. Oamenii voiau de la ea lucruri mari. De atunci, multe lucruri s-au schimbat pentru ea, dar știu că, mai devreme sau mai târziu, va reveni la cel mai bun nivel al ei", a spus McEnroe, câștigător a 7 titluri de Grand Slam.
CITEȘTE ȘI:
Tenis
Emma Răducanu, apărată de Rennae Stubbs: "Nici Simona Halep nu a supreviețuit"
08/08/2022 LA 14:47

John McEnroe, discurs la superlativ despre Emma Răducanu

"Nu am întâlnit-o niciodată și nici nu am vorbit cu ea. Sper să am ocazia în curând, pentru că în mod evident este o jucătoare care are ceva foarte special, este o gură de aer proaspăt în circuitul feminin. Este o fată foarte drăguță, o fată frumoasă și joacă tenis foarte bine. Are talent, are nevoie doar de timp și de puțină stabilitate pentru ea și pentru toți cei din jurul ei. Nu știu ce se întâmplă, dar să sperăm că se va recupera cât mai repede", a mai spus McEnroe pentru sursa citată.
"Știu ce înseamnă să ai mereu presa pe cap. La sfârșitul anilor '70 și începutul anilor '80 am ajuns în punctul în care mă gândeam că dacă voi câștiga vreodată Wimbledon nu mă voi mai întoarce niciodată aici. La naiba cu acești jurnaliști. Apoi, este adevărat că atunci când am câștigat de prima dată, am avut niște sentimente care au fost unice. Am simțit că aș putea zbura de pe arenă pentru că intensitatea a fost atât de mare încât mi-a trecut prin minte că vreau să mai joc acest turneu. Acum, Răducanu poate trăi asta. Trăiește de la o zi la alta, dar vă rog să nu fiți foarte atenți la ce spune presa despre ea", a conchis el.
National Bank Open
Emma Răducanu vrea să "renască" la Toronto. Ce a spus britanica despre turneul din orașul ei natal
08/08/2022 LA 11:45
Citi Open
Emma Răducanu s-a săturat de critici și a răbufnit: "Asta se întâmplă dacă ajung pe locul 1000 WTA!"
03/08/2022 LA 16:30