Kyrgios a menționat faptul că tenisul are probleme din această cauză și ar trebui ca noul val de jucători să iasă mult mai mult în evidență.
Cu 60 de turnee majore în total, cei 3 jucători vor rămâne în istorie drept cei mai buni din toate timpurile. Chiar și așa, cei 3 au ajuns la o vârstă, iar schimbul de generații este pe cale de a se realiza.
Daniil Medvedev, Alexander Zverev, Dominic Thiem și Stefano Tsitsipas ar putea să-i înlocuiasă pe cei 3.
Tenis
Simona Halep a dezvăluit ce a făcut-o să apeleze la Mouratoglou: "Pentru asta l-am admirat mereu"
ACUM 8 MINUTE
CITEȘTE ȘI:

McEnroe, în asentimentul lui Kyrgios

Kyrgios este recunoscut pentru modul în care își exprimă punctele de vedere, iar australianul a câștigat un fan în persoana lui McEnroe în legătură cu ceea ce a declarat referitor la noul val de tenismeni.
"Am vorbit despre nevoia personalităților în tenis. Trebuie să ai un interes puternic pentru cineva. Unii oameni cred că Novak Djokovic este Darth Vader din tenis. Toată lumea îl iubește pe Roger Federer.
Nu este ca într-un sport de echipă, unde poți să te legi de orașul sau țara ta. Așa că ideea de a te exprima și de a le arăta personalitatea este foarte importantă. Pe de altă parte, ar fi destul de greu să nu se focuseze totul, în ultimii 10-15 ani, asupra celor trei tipi.
Ceea ce au reușit este incredibil. Au câștigat câte 20 de turnee majore fiecare. Em am șapte câștigate, credeam că stau destul de bine.
Acesta este un lucru uimitor. Ne uităm la aceste legende care evoluează în zilele noastre și fac lucruri care sunt absolut extraordinare, dar, în același timp, cred că tenisul trebuie să se concentreze pe cei tineri, pentru că ei sunt viitorul.
Acești băieți (n.r Djokovic, Nadal, Federer) nu vor juca pentru totdeauna și avem nevoie de oameni noi. Sunt complet de acord cu Nick Kyrgios în acest sens și sper că el va fi unul dintre băieții pe care ne vom putea concentra... să vedem dacă va putea să dea constant tot efortul necesar pentru a câștiga turnee majore.
Îmi place și Medvedev, personalitatea lui de pe terenul de joc, el este ca un maestru al șahului", a declarat McEnroe, conform Eurosport.co.uk.
Tenis
Povestea lui Ilie Năstase, primul campion al României la Roland Garros, în 1973
ACUM O ORĂ
Roland Garros
Tot ce trebuie să știi despre Roland Garros 2022. Când își află Simona Halep adversarele de la Paris
ACUM O ORĂ