În vârstă de 21 de ani, Reymond a evoluat mai mult în circuitele ITF, dar spera ca 2020 să reprezinte un punct important de cotitură în cariera sa, în sensul în care spera să își crească nivelul și să înceapă să evolueze la cât mai multe competiții sub egida ATP.
https://i.eurosport.com/2020/05/11/2817126.png
Doar că planurile sportivului din Hexagon au fost date peste cap de coronavirus, toate competițiile din tenis fiind oprite. Spirit întreprinzător, Arthur a refuzat să se ascundă în spatele situației și a căutat să găsească o modalitate de a se antrena și a progresa.
Australian Open
Australian Open 2022 | Numărul 1 mondial, Barty și surprinzătoarea Collins joacă finala
ACUM 3 ORE
Timp de două săptămâni el a muncit în permanență pentru a construi de la 0 un teren de tenis în curtea casei sale. Proiectul părea teribil de greu, dar Reymond nu s-a dat bătut, dorind să le arate tuturor că, dacă ești suficient de motivat, poți obține ce ți-ai propus. El a fost ajutat în demersul său și de antrenor, care e nimeni altul decât tatăl său.
La final, terenul de zgură arată impresionant, chiar dacă nu e perfect nivelat și nu e de calitatea celor de pe marile arene. Totuși, dacă e să ne raportăm la faptul că totul a fost contruit de la A la Z de către un jucător fără aptitudini în această direcție, rezultatul e unul surprinzător de bun. Acum, Arthur are ocazia să se antreneze ore întregi în curtea din spatele casei sale.
"Grozavă poveste!", notează We Are Tennis, care aplaudă efortul impresionant al lui Arthur Reymond.
https://i.eurosport.com/2020/05/10/2816885.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Australian Open
Australian Open 2022 Live Blog | Ashleigh Barty vs Danielle Collins se anunță o finală pasionantă
ACUM 13 ORE
Australian Open
Ashleigh Barty, micuța "bestie" care domină tenisul mondial de 112 săptămâni!
ACUM 13 ORE