Începând de vineri, nu vor mai exista zboruri spre "bătrânul continent", măsura Statelor Unite vizând protejarea în fața virusului COVID-19. Deși oficialii de la Miami Open nu au făcut vreun anunț oficial privind anularea competiției, jucătorii sunt convinși că aceasta nu se va mai ține.
În consecință, pentru a nu rămâne timp de o lună izolați în SUA, mulți dintre ei au decis să se întoarcă în Europa. A fost și cazul Dayanei Yastremska, una dintre jucătoarele care se anunța printre marile revelații ale lui 2020, după ce a început colaborarea cu celebrul Sascha Bajin.
Ucraineanca a avut doar 15 minute la dispoziție pentru a se pregăti de plecare, în condițiile în care aeroporturile sunt în acest moment pline.
Australian Open
Interviul lui Daniil Medvedev, după victoria din sferturile Australian Open cu Felix Auger-Aliassime
ACUM UN MINUT
"E un coșmar adevărat! Am fost informați că va fi imposibil să mai zburăm din Florida spre Europa în viitorul apropiat! Am avut practic doar 15 minute să ne pregătim. Totul se schimbă incredibil de rapid", a scris Dayana Yamstremska pe Instagram.
sursă foto: tennistonic.com

Djokovic se întoarce și el în Europa

Novak Djokovic a luat și el decizia de a reveni în Serbia, pentru a evita să fie izolat o lună în SUA. Numărul unu mondial i-a sfătuit pe ceilalți jucători să îi urmeze exemplul.
"Nu văd cum turneul de la Miami se mai poate ține în aceste condiții. Sfatul meu pentru toți jucătorii aflați în SUA e să se întoarcă în Europa cât mai repede posibil, în cel mult 48 de ore", a spus Nole.
În Statele Unite s-a creat o adevărată forfotă după decizia lui Trump de a "închide granițele", lucru scos în evidență și de preparatorul fizic al lui Djokovic, Marco Panichi.
"E ultimul zbor disponibil spre Europa! De mâine nu vor mai fi zboruri între SUA și Europa", a comentat Marco Panichi pe Twitter.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Australian Open
Australian Open LIVE BLOG | Medvedev, în semifinale, după o partidă ireală cu Auger-Aliassime
ACUM 8 MINUTE
Australian Open
Daniil Medvedev, când era condus cu 0-2 în meciul cu Aliassime: "M-am întrebat ce ar face Djokovic"
ACUM 13 MINUTE