În ultimele luni, a existat confuzie cu privire la această problemă, cu declarații contradictorii din partea politicienilor de frunte din Australia.
Pe de altă parte, campionul en-titre Novak Djokovic a spus că nu vrea să dezvăluie public statutul său de vaccinare. "Novak știe că va trebui să fie vaccinat pentru a juca. Ne-ar plăcea să-l avem aici", a declarat Tiley.
Tenis
Roger Federer și moștenirea lăsată unui jucător din circuitul ATP! "Îi datorez atât de multe"
ACUM 11 ORE
Oficialul turneului de Grand Slam de la Australian Open a confirmat, de asemenea, că întrecerea din 17-30 ianuarie se va disputa cu spectatori. Arenele vor putea fi ocupate la capacitate maximă.

Jucătorii nevaccinați nu vor putea juca la Australian Open 2022. 80 de sporivi din prima sută mondială în ATP nu au probleme

Ultimele cifre arată că 80 dintre primii 100 de jucători din ATP au fost vaccinați împotriva Covid-19. Asociația de tenis feminin (WTA) nu a furnizat încă toate datele despre procentul de vaccinare în rândul sportivelor.
Consiliul WTA a trimis o scrisoare jucătoarelor în octombrie prin care li s-a comunicat că vor putea călători la Melbourne.Scrisoarea mai spunea că toate sportivele, indiferent de statutul de vaccinare, ar trebui să prezinte dovada unui test negativ cu 72 de ore înainte de a ajunge în Australia.
Cu toate acestea, premierul statului Victoria, Daniel Andrews, a declarat în octombrie că nu crede că unui jucător de tenis nevaccinat i se va acorda viză pentru a intra în Australia.
Australia a avut unele dintre cele mai stricte restricții privind călătoriile și circulația în timpul pandemiei de coronavirus.
Jucătorii, oficialii și staff-urile care au călătorit pentru turneul din 2021 au fost obligați să intre într-o perioadă de carantină de 14 zile la sosirea lor în Australia.Unii nu au avut voie să-și părăsească camerele de hotel după ce au fost detectate cazuri de coronavirus în avioanele cu care au zburat
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Tenis
Novak Djokovic, considerat favorit cert la Australian Open 2023! "E cel mai bun și merită"
ACUM 13 ORE
Tenis
Darren Cahill și Patrick Mouratoglou, mesaje emoționante după moartea lui Nick Bollettieri
ACUM 17 ORE