Mai mult de 70 de jucători și jucătoare au fost plasați în carantină strictă în camerele de hotel după ce în rândul pasagerilor zborurilor care i-au adus la Melbourne au fost înregistrate cazuri pozitive de Covid-19. După ce Yulia Putintseva (26 ani, 28 WTA) a postat înregistrări cu șoarecii pe care i-a găsit în prima cameră care i-a fost repartizată de organizatori, dar și în a doua - în care a fost mutată după reclamații repetate, autoritățile statului au făcut o recomandare neobișnuită sportivilor.
Ministru din aparatul de stat din Victoria, Lisa Neville i-a "încurajat" pe sportivi "să nu hrănească șoarecii", scrie BBC.
"Din câte am înțeles, ar fi fost hrăniți în câteva rânduri. Vom continua deratizarea și eforturile de combatere a dăunătorilor, dar sperăm că ceea ce am făcut săptămâna aceasta rezolvă problema", a declarat Lisa Neville.
Indian Wells
Indian Wells: Rezumatul unui succes mare realizat de Basilashvili împotriva lui Tsitsipas
ACUM 3 ORE

Carantină la Australian Open: Putintseva s-a plâns că nu a putut dormi din cauza șoarecilor

Yulia Putintseva este una dintre jucătoarele care s-au plâns de condițiile de carantinare de la Melbourne. Jucătoarea din Kazahstan a scris pe rețelele de socializare că nu a putut dormi din cauza zgomotului făcut de șoarecii din cameră.
Totodată, ea este nemulțumită din cauza faptului că nu are voie să deschidă niciun geam. "Avem nevoie de aer pentru a respira!", a mai scris Putintseva.
Videoclipurile sale cu șoarecii din camerele de la Melbourne au devenit virale pe internet.

Australian Open 2021 - Acțiunea de la Melbourne revine pe Eurosport

Tenis
Emma Răducanu, pusă la zid pentru decizia de a renunța la antrenor: "E uluitor cum a procedat!"
ACUM 10 ORE
Tenis
Monica Niculescu merge la turneul de la Moscova, dar nu știe dacă poate juca: "Dau anunț pe net!"
ACUM 13 ORE