În urmă cu trei ani, Willis se afla pe locul 775 ATP și nu jucase vreodată un meci pe tabloul unui turneu ATP. Chiar și așa, a fost convins că jocul său se pretează cel mai bine pe iarbă și a încercat să ajungă pe tabloul principal de la Wimbledon din calificări, deși avea o serie de partide grele în față, contra unor adversari mult mai bine cotați.
Iar Willis s-a simțit ca peștele în apă pe iarba de la All England Club, iar victoriile s-au legat incredibil. I-a eliminat, printre alții, pe Yuichi Sugita, Andrey Rublev și Daniil Medvedev, ultimii doi cu rezultate fantastice ulterior, pentru a-și asigura un loc pe tabloul principal.
În primul tur, a avut o misiune foarte grea, contra compatriotului Daniel Evans, dar povestea lui Willis a continuat, ajungând până în turul secund, unde a fost eliminat de marele Federer, cel mai titrat jucător din istoria Wimbledon. Chiar și așa, povestea lui Willis va rămâne în memoria tuturor pentru mult timp, el devenind cel mai slab jucător care a evoluat vreodată, prin propriile forțe, pe tabloul principal de la All England Club.
Tenis
Două campioane de Grand Slam vin la Cluj pentru Transylvania Open! Cine participă dintre românce
ACUM 11 ORE
Acum, Willis care a ajuns cel mai sus în carieră pe locul 322 ATP, trece printr-o perioadă grea. Jucătorul de 29 de ani a fost spitalizat zilele trecute, după ce s-a otrăvit. Din fericire, acum se află în afara oricărui pericol și a povestit prin ce a trecut.
"Sunt în spital, dar mă simt ok după ce m-am otrăvit singur din greșeală. Ce credeam că este ceapă s-a dovedit a fi narcisă galbenă. Doctorul a spus că mă voi face bine în curând", a spus Willis.
Laver Cup
Djokovic, întrebat când se retrage, după ce Federer a spus "adio" tenisului. Răspunsul sârbului
ACUM 11 ORE
Laver Cup
De ce și-a amânat Federer retragerea! Dezvăluirea făcută de tatăl lui Roger: "Atunci voia să anunțe!
ACUM 12 ORE