”Pentru mine, tenisul feminin are un nou boss. Naomi Osaka are această capacitate, a ajuns la un nou nivel. Cred că este carismatică, nu are prea multe slăbiciuni, nu are momente în care alternează nivelul. S-ar putea îmbunătăți la procentajul primului serviciu. Uneori are multe greșeli, dar am fost impresionată atunci când joacă bine, când servește bine, ea joacă precum un campion. Sunt încrezătoare că va câștiga mai multe Grand Slam-uri”, a afirmat Henin în cubul Eurosport.

https://i.eurosport.com/2021/02/09/2989473.jpg
ATP Rotterdam
Rezumate: Zverev vs Bublik
ACUM 3 ORE

”În mod clar Osaka este favorită în finală, nu am putea spune altceva. Întotdeauna trebuie să ai grijă - Brady a fost foarte emoționată astăzi pentru că a fost o oportunitate imensă, va fi ceva complet diferit în finală. Naomi Osaka este complet pregătită, fizic și mintal, ne-a arătat că este puternică. Naomi este, pentru mine, marea favorită la acest meci”, a adăugat ea.

#Favoriții Australian Open 2021 | Rezumatul semifinalei dintre Naomi Osaka și Serena Williams

NAOMI OSAKA, PRIMA REACȚIE DUPĂ CE A ÎNVINS-O PE SERENA ÎN SEMIFINALE

Naomi Osaka, a treia jucătoare a lumii, este prima finalistă la Australian Open 2021! Nipona s-a impus în semifinala disputată în compania idolului ei, Serena Williams, scor 6-3, 6-4, la capătul unui meci care a durat o oră și 16 minute de joc. Campioană în 2019 la Melbourne, Osaka are acum șansa de a câștiga al patrulea titlu de Grand Slam al carierei.

Osaka a început lent meciul, a făcut o mulțime de greșeli neforțate în primele game-uri ale partidei, iar Serena Williams avea deja 2-0. Totuși, americanca și-a pierdut concentrarea la scurt timp, iar nipona și-a ridicat treptat nivelul de joc, dar nu la maxim. Osaka a dominat apoi partida și a preluat inițiativa.

”Am făcut multe erori neforțate în primele game-uri, am fost speriată și nervoasă la început. E pentru prima oară în ultimele zile în care am jucat cu public în tribune și m-am simțit mult mai bine pe teren azi. E întotdeauna o onoare să joc împotriva Serenei și mă bucur că am reușit să trec de acest meci greu. Eu când eram mica o urmăream jucând. E un vis devenit realitate să fiu aici, să joc împotriva ei”, a declarat Osaka.

O ofertă imbatabilă pentru un tenis care întoarce capete. Aplicația Eurosport Player la 0,99€ pentru o lună.

Tenis
Veste uriașă pentru Simona Halep! Decizia luată de WTA
ACUM 5 ORE
Tenis
Marele pariu al lui Murray: jucătorul din NextGen care va domina tenisul mondial
ACUM 8 ORE