Kafelnikov a avut câteva remarci dure la adresa Mariei Sharapova. Fostul jucător de tenis spune că, deşi Maria susţine că este rusoaică, ea este, fără îndoială, americancă.
„Sharapova este americancă fără nicio îndoială. Există cineva care se îndoieşte de asta? Are cetăţenie americană, toată viaţa şi-a petrecut-o acolo. Este acolo de la 5 ani”, a spus Yevgeny Kafelnikov, potrivit R-Sport.
Kafelnikov a rememorat o întâmplare când Sharapova a refuzat să ofere un autograf pentru academia de tenis a tatălui său: „Nu am avut o relaţie cu Sharapova. N-am numărul ei de telefon, n-am avut niciun contact. O singură dată am căutat-o prin intermediul Elenei Vesnina, să mă ajute cu un autograf pentru şcoala de tenis a tatălui meu, care a ajutat-o când încă era la Sochi. Masha a refuzat”.
Tenis
Secretul lui Carlos Alcaraz, dezvăluit de Marius Copil! "Nu-i place stilul ăla de joc"
ACUM 2 ORE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Diriyah Tennis Cup
Daniil Medvedev, primul finalist de la Diriyah Cup! Rusul a trecut în două seturi de Stan Wawrinka
ACUM 2 ORE
Tenis
Un tenismen cunoscut, testat pozitiv de două ori în octombrie și noiembrie
ACUM 7 ORE