Kafelnikov a avut câteva remarci dure la adresa Mariei Sharapova. Fostul jucător de tenis spune că, deşi Maria susţine că este rusoaică, ea este, fără îndoială, americancă.
„Sharapova este americancă fără nicio îndoială. Există cineva care se îndoieşte de asta? Are cetăţenie americană, toată viaţa şi-a petrecut-o acolo. Este acolo de la 5 ani”, a spus Yevgeny Kafelnikov, potrivit R-Sport.
Kafelnikov a rememorat o întâmplare când Sharapova a refuzat să ofere un autograf pentru academia de tenis a tatălui său: „Nu am avut o relaţie cu Sharapova. N-am numărul ei de telefon, n-am avut niciun contact. O singură dată am căutat-o prin intermediul Elenei Vesnina, să mă ajute cu un autograf pentru şcoala de tenis a tatălui meu, care a ajutat-o când încă era la Sochi. Masha a refuzat”.
Tenis
Ce crede Rafael Nadal despre șansele lui Djokovic să câștige cele mai multe titluri de Grand Slam
ACUM 10 ORE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Shuai Peng a vorbit din nou, prin apel video, cu oficialii CIO! Cum se simte sportiva
ACUM 13 ORE
Tenis
Djokovic susține WTA în cazul Peng! Ce a declarat liderul ATP despre suspendarea turneelor din China
ACUM 17 ORE