Prin intermediul acestei implicări, retailerul își reafirmă poziția de angajator care vine în sprijinul persoanelor cu dizbilități, prin programul A.C.C.E.S. (Angajare de Candidați cu Cerințe și Evoluții Speciale), special creat pentru aceia care își doresc mai mult.
Turneul reunește la linia de start 53 de astfel de jucători, care și-au propus să ofere un exemplu tuturor și să încurajeze cât mai multe persoane cu dizabilități să practice diverse sporturi.
https://i.eurosport.com/2021/08/13/3200667.png
Tenis
Emma Răducanu, veste neașteptată! A anunțat despărțirea de antrenorul Andrew Richardson
ACUM 16 MINUTE
"Ne bucurăm să fim parteneri într-un proiect care încurajează persoanele cu nevoi speciale să ducă o viață cât mai independentă și mai activă, stimulându-le astfel încrederea în forțele proprii și dorința de a evolua, de avea o carieră, de a se integra într-un colectiv, de a fi apreciați pentru munca depusă.", a declarat Estera Anghelescu, Recruiting & Employer Branding Director, Kaufland România.
"În acest sens, punem la dispoziția participanților la eveniment și o serie de oportunități profesionale adaptate nevoilor lor, ca parte a programului A.C.C.E.S., pe care l-am început acum mai bine de 2 ani.", a continuat aceasta.
https://i.eurosport.com/2021/08/13/3200668.png
De la lansarea programului A.C.C.E.S., peste 350 de persoane cu dizabilități, din orașe precum București, Cluj-Napoca, Sibiu, Satu Mare, Oradea s-au alăturat echipei Kaufland și se bucură de un loc de muncă potrivit abilităților lor, de sprijinul colegilor și de o viață socială mai bună.
Kaufland este o companie care consideră că diversitatea și incluziunea sunt esențiale oriunde și oricând, inclusiv la locul de muncă sau pe terenul de joc. Astfel, inspirat de dedicarea persoanelor cu dizabilități de a continua să își dezvolte pasiunile și dorind să contribuie în mod semnificativ la creșterea importanței sportului pe plan local, Kaufland a devenit sponsor principal al acestui eveniment.
https://i.eurosport.com/2021/08/13/3200669.jpg
Retailerul demarează constant acțiuni în ceea ce privește diversitatea, printre care se numără lansarea programului A.C.C.E.S, amintit mai sus, dotarea magazinelor cu echipamente special concepute pentru persoanele cu dizabilități sau trainingurile periodice organizate la nivel intern pentru integrarea noilor colegi în echipă.
Află mai multe pe: www.cariere.kaufland.ro
Tenis
Emma Răducanu, apariție de senzație alături de ducesa Kate Middleton, chiar pe terenul de tenis
ACUM 3 ORE
Tenis
Cum l-au descris britanicii pe Ion Răducanu, tatăl Emmei Răducanu, campioana fenomen de la US Open
ACUM 4 ORE