Jucătoarea din Olanda a abandonat joi, 31 octombrie, meciul din faza grupelor de la Turneul Campioanelor contra sportivei din Elveția, Belinda Bencic. Aceasta din urmă a câștigat primul set din confruntarea cu Bertens, scor 7-5, după 54 de minute de joc. În actul secund, după un nou game câștigat de sportiva din Elveția, sportiva olandeză a cerut ajutorul medicului, care i-a luat pulsul, după care a urmat decizia de a se retrage.
Kiki Bertens a ajuns în Grupa Roșie în al doilea meci din faza grupelor, după abandonul sportivei de pe locul 3 mondial, Naomi Osaka. Olandeza a debutat cu o victorie, în fața numărului 1 WTA, Ashleigh Barty.
Vineri, 1 noiembrie, a venit însă cu anunțul despre schimbarea care va avea loc în echipa ei:"Anul viitor nu voi mai continua să lucrez cu Raemon. Vreau să-i mulțumesc pentru tot ce-a făcut pentru mine în ultimii 4 ani. Am crescut atât ca jucătoare, cât și ca persoana. Fără el, asta ar fi fost imposibil. Mulțumesc pentru tot. Anul viitor voi lucra cu Elise (Elise Tamaela - n.red.) în postura de antrenor".
Tenis
O adversară a Simonei Halep și-a anunțat retragerea din tenis, la doar 29 de ani: "Rezervorul e gol"
16/06/2021 LA 14:28
Cu Raemon Sluiter antrenor, Kiki Bertens a ajuns până în semifinale la Roland Garros, în 2016, iar anul acesta a urcat pe locul 4 în clasamentul WTA. Olandeza a câștigat nouă turnee WTA în cariera sa.
Mediafax
Mutua Madrid Open
Surpriza zilei la Madrid: Campioana en-titre, Kiki Bertens, eliminată în turul 2 la Caja Magica
01/05/2021 LA 18:39
Tenis
Țara care a dat un învingător la simplu, la Wimbledon, ar putea rămâne fără vreun jucător de tenis
13/04/2020 LA 10:37