Clijsters, câștigătoare a patru titluri de Grand Slam, a vorbit recent și despre motivul care a făcut-o să se întoarcă la cel mai înalt nivel al tenisului feminin. În afara faptului că îi lipseau emoțiile unui meci oficial, belgianca a dezvăluit că și rezultatul unui meci amical cu Sorana Cîrstea a făcut-o să se gândească mai bine la ceea ce urmează pentru ea pe plan profesional.

Kim Clijsters: Atunci mi-am dat seama că trebuie să-mi dau o șansă, după ce am învins-o

Kim Clijsters a primit confirmarea că poate să revină în circuit în momentul în care s-a impus în fața Soranei Cîrstea într-un meci amical la academia pe care o are la Bree, în Belgia, acolo unde jucătoarea din Târgoviște se antrenează de câteva luni. După acel rezultat, Kim a realizat că trebuie să mai încerce o dată.
Australian Open
Novak Djokovic nu mai are acces nici la turneele din Spania dacă nu se vaccinează!
ACUM 4 ORE
"Sorana Cîrstea s-a antrenat la academia mea de câteva ori cu fostul meu antrenor, Carl Maes. În urmă cu câteva zile am disputat un meci amical înainte să meargă la un turneu și am învins-o, chiar dacă am kilograme în plus și fără să joc câțiva ani. Atunci mi-am dat seama că trebuie să-mi mai dau o șansă", a spus Kim Clijsters pentru site-ul portughez bolamarela.

Kim Clijsters, a doua revenire în circuitul feminin de tenis

De-a lungul carierei ei în care a cucerit patru turnee majore, Clijsters s-a retras de mai multe ori din activitate, între mai 2007 și august 2009, iar apoi între septembrie 2012 și ianuarie 2020, când și-a anunțat întoarcerea în circuit. Kim a devenit lider mondial în premieră pe 11 august 2003 și a câștigat 4 Grand Slam-uri în carieră: Australian Open (2011), US Open (2005, 2009 și 2010). De asemenea, Kim are trei copii: Jada (2008), Jack (2013) și Blake (2016).
Australian Open
Tsitsipas - Ymer - Australian Open
ACUM 4 ORE
Australian Open
Emma Răducanu, realistă după prima victorie la Australian Open! Cum a încercat să cucerească fanii
ACUM 5 ORE