Getty Images

Kim Clijsters, cuvinte impresionante despre Halep, după antrenamentul desfășurat împreună la Dubai

Kim Clijsters, cuvinte impresionante despre Halep, după antrenamentul desfășurat împreună la Dubai

16/02/2020 la 16:41Actualizare 16/02/2020 la 16:44

Kim Clijsters, de 4 ori campioană de Grand Slam, s-a antrenat alături de Simona Halep, înaintea turneului din Dubai.

Jucătoarea din Belgia a recunoscut faptul că este o adevărată fană a sportivei românce, pe care o admiră enorm pentru munca depusă.

Fost lider mondial în 2003, Clijsters şi-a anunţat pentru acest an a doua revenire în circuitul WTA. Jucătoarea în vârstă de 36 de ani se va întoarce pe teren la Dubai, unde va juca în primul tur contra jucătoarei din Spania, Garbine Muguruza.

Simona Halep

Simona Halep, impresionată de forma lui Clijsters

Simona a fost impresionată de forma arătată de fostul lider mondial din 2003, deși a trecut de mult timp de prima tinerețe. Mai mult, sportiva noastră a dezvăluit că jucătoarea belgiancă joacă la fel de bine ca în vremurile trecute.

"Chiar m-am antrenat cu ea în această dimineață. Joacă la fel de bine. A fost un antrenament extrem de bun și este plăcut să o vedem înapoi în circuit, la 36 de ani. Este o motivație pentru toată lumea. Sunt sigură că este capabilă să facă multe.", a spus Halep, într-un interviu oferit pentru

De-a lungul carierei, Clijsters a câștigat 41 de turnee, printre care și 4 titluri de Grand Slam: unul la Australian Open și 3 la US Open. Kim a obținut din tenis premii de peste 24 de milioane de euro și s-a aflat pe primul loc în clasamentul WTA timp de 20 de săptămâni, în 2003.

Simona Halep și Kim Clijsters s-au întâlnit o singură dată în carieră. În 2012, jucătoarea din Belgia se impunea cu 6-1, 6-4, în primul tur de la Brisbane.

Simona Halep și Julia Goerges vor juca împotriva perechii Makoto Ninomiya (Japonia) / Zhaoxuan Yang (China), în primul tur al probei de dublu de la Dubai. La proba de simplu, Simona va intra pe tabloul principal abia în turul 2.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.