Kim Clijsters a surprins pe toată lumea în momentul în care a declarat că va reveni în circuitul feminin de tenis la 36 de ani. Sportiva din Belgia are trei copii (Jeda - născută în 2008, Jack - născut în 2013 și Blake - născut în 2016), dar și multă dragoste pentru sportul în care a cucerit patru titluri de Grand Slam.
Deși a disputat ultimul meci oficial în urmă cu 7 ani și jumătate, Kim a jucat pentru un set în primul tur de la Dubai de la egal la egal cu finalista de la Australian Open, Garbine Muguruza. Iberica s-a impus în fața lui Kim Clijsters în minimum de seturi, scor 6-2, 7-6 (6), la capătul unui meci care a durat o oră și 39 de minute de joc. Muguruza o va întâlni în turul al doilea la Dubai pe învingătoarea partidei dintre Kudermetova și Yastremska.

Kim Clijsters, mulțumită de jocul arătat la Dubai

US Open
Emma Răducanu, marele pariu al lui Wilander! Ce anticipează Mats că se va întâmpla cu ea în 2 ani
09/09/2021 LA 12:13
Am avut o senzaţie plăcută pe teren. Am simţit, hai să nu spun uşurare, ci ritmul pe care îl pot avea. Am simţit că sunt în joc în setul al doilea. Nu e probabil jucătoarea care loveşte cel mai tare, sunt jucătoare care lovesc mingea mai tare. Am simţit că sunt în stare să joc de la egal la egal de pe fundul terenului. Am simţit că un timp am dominat unele puncte... modul în care am putut să revin în setul secund, cu tenisul pe care l-am jucat reprezintă ceva pozitiv. Iau asta cu mine pentru următoarele meciuri.
Pe de altă parte, Muguruza a declarat că nu știa la ce să se aștepte de la adversara ei: "Nu ştiam cum o să joace. Ştiam însă că poate juca încredibil. Şi la un moment dat a evoluat la un nivel incredibil. Sunt sigură că o să devină din ce în ce mai bună şi o să ne pună multe probleme".
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
US Open
"Regina" Marii Britanii și-a pierdut "coroana" după 6 ani: Konta, depășită de Emma Răducanu
08/09/2021 LA 19:26
Tenis
#ReveniriDeLegendă Australian Open: Cu 5-1 în decisiv, 'Aussie Kim' putea face KO "Serena Slam"-ul
12/02/2021 LA 15:51