Cu un talent enorm, Kyrgios nu și-a atins niciodată potențialul și probabil nu va rămâne în istorie ca un tenisman important, ca urmare a neseriozității de care a dat mereu dovadă. Extrem de imatur în gândire, Nick preferă să se distreze și vede tenisul doar ca pe o metodă de a obține sume consistente.
Ultima poveste cu jucătorul de la Antipozi în prim plan se referă la un meci jucat în urmă cu câteva sezoane, fără ca Nick să nominalizeze exact turneul. Înaintea unei confruntări cu Nadal, Kyrgios a dezvăluit că a petrecut din greu, astfel că la ora partidei abia reușea să se coordoneze. În ciuda acestui aspect, a abordat o tactică de totul sau nimic, servind puternic și încercând să încheie punctele cât mai repede. Strategia a funcționat, probabil și pe fondul unui joc mai slab al ibericului.
"Am ieșit și ne-am distrat de minune. Apoi, când am văzut tabloul, am văzut că joc contra lui Nadal. Nu am simțit ceva special, știți că nu mă interesează că joc împotriva jucptorilor mari, nu sunt impresionat.. Știam că trebuie să servesc bine și să joc foarte agresiv dacă vreau să am o șansă cu Nadal. Nici măcar nu puteam să mă mișc, însă. Am lovit tare și restul a fost noroc", a mărturisit tenismenul născut în Canberra, conform Marca.
Transylvania Open
Irina Begu s-a retras de la Transylvania Open. Anunțul organizatorilor
ACUM 24 MINUTE
Deși nu a spus cu subiect și predicat despre ce dispută a fost vorba, există șanse ca partida în cazuă să fi avut loc la Cincinnati, în 2017. Atunci, Rafa a trebuit să se recunoască învins, cedând cu 2-6, 5-7. De altfel, Kyrgios i-a dat mereu mari bătăi de cap lui Nadal, scorul întâlnirilor directe fiind de doar 5-3 în favoarea marelui campion spaniol.

Kyrgios, un bad boy al tenisului

Faptul că Nick Kyrgios iese în baruri, chiar și înainte de confruntările importante, nu e un secret pentru nimeni. Nu mai departe de ediția trecută de Wimbledon, australianul a fost văzut la Dog & Fox Pub, chiar înainte de duelul cu Rafa, de la All England Club. Nick a recunoscut la vremea respectivă că a mers să se relaxeze, dar a punctat că a consumat foarte puțin alcool. Ulterior, el i-a oferit o replică puternică pe teren sărbătoritului acestei săptămâni (Nadal a împlinit 34 de ani), ibericul impunându-se cu 6-3, 3-6, 7-6(5), 7-6(3).
Poveștile cu Kyrgios în rolul de "bad boy" sunt nenumărate, iar ultima a avut loc chiar în perioada de pandemie. După ce l-a provocat pe Nadal să discute pe skype (Rafa a refuzat, punctând că împărtășesc valori diferite și nu ar avea niciun sens), australianul a purtat o convorbire cu Murray. Pe tot parcursul discuției, Kyrgios a bătut vin, iar la un moment dat a început să spună o mulțime de prostii, prilej pentru scoțian să încheie prematur discuția, sesizând cât de ridicolă devine toată situația.
https://i.eurosport.com/2020/06/06/2828991.jpg
Astana Open
Astana Open | Rezumatul partidei Novak Djokovic - Botic Van de Zandschulp, câștigată clar de sârb
ACUM 2 ORE
Tenis
Fostul număr 13 ATP, strigă de pe frontul de război din Ucraina! "Continuați să ne ajutați, vă rog"
ACUM 2 ORE