Nick Kyrgios a ieșit mereu în evidență prin comportamentul său de pe teren și prin declarațiile fără perdea despre cele mai fierbinți subiecte din tenis. Deși australianul are o mare masă de fani, fiind admirat pentru stilul său rebel, colegii de circuit intră mereu în conflicte cu el.
La ultima ediție de la Australian Open, Kyrgios a triumfat la dublu alături de conaționalul Thanasi Kokkinakis, iar pe parcursul întegului turneu s-a creat o emulație fantastică la Antipozi în jurul celor doi. Kyrgios a fost implicat în mai multe momente controversate pe parcursul turneului, uneori scoțându-și din minți adversarii.

Nick Kyrgios a dat cu toată forța într-o minge și a lovit un copil! Puștiul a început să plângă

Wimbledon
Kyrgios a lăsat modestia la o parte! Australianul se consideră cel mai bun jucător pe iarbă din lume
12/05/2022 LA 16:07

Kyrgios, făcut praf de Mate Pavic, liderul mondial la dublu

În turul secund, Kyrgios și Kokkinaki au trecut de croații Mate Pavic / Nicola Mektic, principalii favoriți. Atmosfera a fost electrizantă, semănând în multe momente cu cea din meciurile de fotbal.
La mai bine de o lună de la acea partidă, Mate Pavic, numărul unu mondial la dublu, a vorbit despre Nick Kyrgios în cadrul unui podcast din țara sa, iar acesta nu l-a menajat deloc pe australian. În ciuda faptului că a folosit cuvinte dure la adresa lui Kyrgios, Pavic a recunoscut că emulația din jurul acestuia este benefică tenisului la dublu.
"Oricum ar fi Kyrgios, a făcut ceva bun pentru tenisul de dublu. El a arătat că oamenii vin să-l privească, indiferent dacă joacă simplu sau dublu. El a arătat că și la dublu poți umple e arenă.
Suporterii nu au fost corecți la acel meci. Este greu să joci în aceste condiții împotriva lui Kokkinakis și mai ales a lui Kyrgios, care este, să fim corecți, un clovn și un idiot. Exagerează foarte mult și nu își respectă adversarii. Pe de o parte avem un jucător ca Monfils, care este un showman, dar care își respectă adversarii și este interesant pentru fani. Apoi este Kyrgios, care este plin de lipsă de respect și un clovn obișnuit. Dar, evident, are fanii săi care vin să-l urmărească.", a spus Pavic, citat de tennisuptodate.com.
Tenis
Mats Wilander îl distruge pe Nick Kyrgios: "Hewitt mi-a povestit asta, este de-a dreptul cumplit!"
15/04/2022 LA 11:35
Fayez Sarofim U.S. Men's Clay Court Championship
O altă săptămână și o nouă criză a lui Nick Kyrgios. Australianul a luat foc și la Houston
10/04/2022 LA 11:29