Nick Kyrgios rămâne rebelul circuitului masculin de tenis și își menține această titulatură cu fiecare ocazie pe care o are. Australianul a explodat pe contul personal de Twitter după ce una dintre cele mai mari publicații ale lumii, L’Equipe, a întocmit lista celor mai influente personalități din tenis, iar pe locul 20 s-a clasat Noah Rubin, un jucător cunoscut mai mult pe plan local în Statele Unite ale Americii decât pe plan global.
Americanul a dezvoltat o platformă, Behind the Raquet, un instrument menit să vină în sprijinul jucătorilor de tenis care au probleme cu depresia, dependența de diferite medicamente/alcool/droguri. Sportivul din Statele Unite ale Americii s-a arătat surprins de faptul că a fost inclus într-un asemenea top, alături de mari sportivi ca Roger Federer și Serena Williams sau antrenori ca Darren Cahill.
Tenis
Nick Kyrgios, cu cea mai controversată declarație de până acum: "Tenisul e sportul albilor"
13/04/2020 LA 17:01

Noah Rubin, surprins să-și vadă numele în topul L’Equipe

Vreau să mulţumesc L’Equipe pentru onoarea de a fi menţionat pe aceeaşi pagină cu ale 19 nume care contează în tenis. Nu vreau să mă laud, dar asta demonstrează eforturile făcute de echipa mea. Nu mă simt demn de această onoare, dar promit să continui munca.
Nick Kyrgios nu a întârziat să reacționeze în propriul stil: "De ce să nu te simţi demn de o onoare, indiferent dacă eşti sau nu pe o listă? Faci o treabă extraordinară. Eşti un bun jucător de tenis. Nu mai băga în seamă prostiile scrise acolo".
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Wimbledon
Kyrgios a lăsat modestia la o parte! Australianul se consideră cel mai bun jucător pe iarbă din lume
12/05/2022 LA 16:07
Tenis
Mats Wilander îl distruge pe Nick Kyrgios: "Hewitt mi-a povestit asta, este de-a dreptul cumplit!"
15/04/2022 LA 11:35