Nick Kyrgios rămâne cel mai controversat jucător de tenis. Un talent enorm, australianul nu a reușit vreo performanță cu adevărat notabilă la simplu din cauza lipsei de profesionalism și a faptului că tenisul nu a reprezentat niciodată prioritatea sa principală.
Declarațiile controversate au venit mereu la "pachet" cu atitudinea de rebel, astfel că sportivul de la Antipozi anunța anul trecut că nu va mai juca vreodată la Roland Garros.
"Roland Garros trebuie eliminat din calendar. Este cel mai mare gunoi pe care l-am văzut vreodată", spunea Kyrgios în noiembrie 2021, după ce în prealabil afirmase că nu ar trebui să se țină vreun turneu pe suprafața roșie.
Roland Garros
Azi începe Roland Garros 2022. Ce putem vedea în prima zi de la Grand Slamul parizian
ACUM O ORĂ
CITEȘTEȘI:
ERA ALCARAZ A ÎNCEPUT! "O LEGENDĂ ÎN DEVENIRE. DEJA ÎL VĂD PRINTRE MARII FAVORIȚI LA ROLAND GARROS"

Kyrgios va juca la Roland Garros 2023 dintr-un motiv pueril

În această săptămână, Kyrgios va evolua la Houston, în ceea ce reprezintă singura sa competiție pe zgură din 2022. Apoi, va reveni la Antipozi pentru a pregăti sezonul de iarbă. Dar, în 2023, Nick se va întoarce pe zgura pariziană, după cum singur a mărturisit. Motivul? Unul la fel de pueril ca mai toate acțiunile sportivului australian: iubita sa vrea să viziteze Parisul.
"Anul viitor voi merge la Paris, voi juca Roland Garros. Prietena mea vrea să cunoască Parisul, așa că voi juca și eu la acel turneu. Am decis deja că anul acesta ne vom întoarce acasă", a spus Kyrgios înainte de competiția de la Houston.
Roland Garros
Halep și Mouratoglou, vedetele unui super-reportaj CNN, înainte de Roland Garros
ACUM 4 ORE
Open Parc Auvergne-Rhône-Alpes Lyon
Cameron Norrie a câștigat turneul de la Lyon
ACUM 4 ORE