Rebelul tenismen din Australia s-a oferit voluntar să ducă mâncare celor vulnerabili în faţa acestui virus în urmă cu câteva zile, iar de curând a trecut la treabă. Australianul a precizat că este dispus să îi ajute dacă au nevoie de mâncare. Tot ce trebuie să facă este să îi trimită un mesaj privat şi Kyrgios le va livra mâncarea la uşa casei. Acum, Kyrgios a trecut deja la treabă.
Voi face cât de multe livrări pot în timpul zilei oamenilor care se află în preajma mea și care m-au contactat. Dacă nu am citit încă mesajul tău, crede-mă că voi face tot ce pot pentru a ajunge la tine.

Nick Kyrgios, gest uriaș

Tenis
"Nu mergeţi la culcare cu stomacul gol. Nu vă fie ruşine, contactați-mă". Gest imens al lui Kyrgios
06/04/2020 LA 09:40
"Dacă este cineva ca nu lucrează sau nu are niciun venit şi nu are mâncare în această perioadă atât de dificilă, vă rog, nu mergeţi la culcare cu stomacul gol. Să nu vă fie ruşine şi nici frică să îmi trimiteţi un mesaj privat. Voi fi mai mult decât fericit să împart cu voi orice am. Vin chiar şi pentru o cutie de tăiţei, o felie de pâine sau lapte. O să le las la uşa casei, fără nicio problemă", a postat Nick Kyrgios pe Instagram în urmă cu câteva zile.
În plus, tenismenul i-a încurajat şi pe fanii lui să facă acelaşi lucru, provocându-i să i se alăture în această cauză.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Australian Open
Presa sârbă: "Reacția lui Kyrgios, după expulzarea lui Djokovic. Așa a descris rușinea Australiei"
ACUM 11 ORE
Australian Open
Australienii au publicat programul primei zile. Djokovic va fi înlocuit de un Lucky Loser, Caruso
ACUM 13 ORE