Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Irina Begu a revenit deja pe zgură, după Wimbledon! Românca s-a calificat în optimi la Lausanne

Eurosport
DeEurosport

Publicat 12/07/2022 la 14:02 GMT+3

Irina Begu a obținut marți calificarea în optimile de finală la turneul de 250 de puncte WTA de la Lausanne, după ce a trecut de Tamara Korpatsch.

Irina Begu

Credit imagine: Getty Images

Irina Begu, a 49-a jucătoare a lumii, s-a calificat fără emoții în optimile de finală de la Lausanne, turneu de 250 de puncte WTA desfășurat pe zgură în perioada 11-17 iulie. Sportiva noastră (a treia favorită) s-a impus în două seturi, scor 6-4, 6-2, în fața jucătoarei Tamara Korpatsch (111 WTA - Germania). Meciul a durat o oră și 40 de minute de joc.
A fost prima întâlnire directă din circuitul mondial pentru cele două sportive. În continuare, Irina Begu se va duela pentru un loc în sferturile de finală cu rusoaica Anastasia Potapova, care a trecut în primul tur de italianca Bronzetti cu scorul de 6-2, 3-6, 6-4, după două ore și 35 de minute de joc. Și în acest meci, Irina pornește cu prima șansă.
CITEȘTE ȘI:

Irina Begu a revenit pe zgură, după eliminarea din turul 3 la Wimbledon

Irina Begu este a treia favorită a turneului elvețian, după Danielle Collins (8 WTA), Belinda Bencic (16 WTA). Pentru calificarea în optimi, Irina va primi un cec în valoare de $3.800 și 30 de puncte în clasamentul WTA de simplu.
Ladies Open Lausanne se desfășoară în perioada 11-17 iulie, pe zgură, iar premiile totale sunt în valoare de 251.750 de dolari. Competiția face parte din categoria WTA 250. Tamara Zidansek e campioana en-titre la turneul de la Lausanne, după o finală cu franțuzoaica Burel.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo