După ce a învins trei jucătoare cap de serie în drum spre finală , Nuria Parrizas Diaz (5), Belinda Bencic (2) și Caroline Garcia(6), Petra Martic a avut nevoie de doar 89 de minute pentru a o depăși pe sârboiaca Olga Danilovic. Primele șapte gameuri au fost strânse, dar apoi croata care ajunsese în turul 4 la Wimbledon, a câștigat nouă din ultimele 11 gameuri, trecând prima linia de sosire!
Martic a avut 23 de lovituri câștigătoare, a făcut doar 10 erori neforțate, servind și foarte bine. Au fost armele care au răpus-o pe Danilovic. A reușit patru breakuri spre deosebire de adversară care nu a reușit niciunul.
Tenis
Simona Halep se oprește în semifinale la Indian Wells! Simo, învinsă la mare luptă de Iga Swiatek
18/03/2022 LA 13:58

"Cred că această fată va fi o jucătoare grozavă!"

"Cred că am jucat destul de consistent de la început până la sfârșit", a spus Martic. "A fost cel mai bun meci la acest turneu. Am încercat să fiu atentă și să nu o mai las să revină în meci", a declarat Petra.
Petra Martic a câștigat astfel al doilea său titlu la simplu în circuitul WTA Tour, după cel de la Istanbul reușit în 2019. Ea urmează să urce de luni în clasamentul WTA de pe locul 85 până pe 60.
Petra a dezvăluit după meci că "atunci când am ajuns la Lausanne, în prima zi a calificărilor, am asistat pe terenul Central la meciul Olgăi. Eram cu agentul meu și i-am spus: <Cred că această fată va fi o jucătoare grozavă!> . Acum cred că este deja". A încurajat-o pe sârboaica de 21 de ani. "Ai câștigat deja un turneu ca acesta, m-ai învins înainte, ai făcut atât de multe lucruri frumoase și pentru tine este doar începutul". Au fost cuvintele adresate Olgăi.
BNP Paribas Open
Halep - Swiatek, în semifinalele Indian Wells. Specialiștii au dat verdictul: cine câștigă meciul
18/03/2022 LA 09:51
BNP Paribas Open
Simona Halep - Iga Swiatek - ora de start a semifinalei de la Indian Wells
18/03/2022 LA 05:26