Câștigător al titlului la Wimbledon, Novak Djokovic va disputa viitoarea ediţie a competiţiei de tenis pe echipe Laver Cup, care va avea loc anul acesta în perioada 23-25 septembrie la Londra, alături de alţi trei componenţi ai "Big Four", Rafael Nadal, Roger Federer şi Andy Murray, care vor forma echipa Europei.
Djokovic participă pentru a doua oară în turneul de la Laver Cup, iar sârbul este încântat că va face echipă cu trei dintre cei mai de succes tenismeni din istorie: "Este singurul turneu în care joci într-o echipă cu băieții cu care concurezi în mod normal. Momentul în care voi evolua alături de Rafa, Roger și Andy, trei dintre cei mai mari rivali ai mei din toate timpurile, va fi un moment cu adevărat unic în istoria sportului nostru".
CITEȘTE ȘI:
Tenis
Medvedev, cel mai slab lider ATP din 2009? Ce scriu americanii: "De la Federer nu s-a mai întâmplat"
ACUM 11 ORE

Cât costă să-i vezi în aceeași echipă pe Federer, Nadal, Djokovic și Murray

Organizatorii Laver Cup au anunțat că în acest moment nu mai sunt bilete la vânzare pentru acest eveniment atât de așteptat. Fanii tenisului s-au mobilizat când au văzut ce nume își vor face apariția la O2 Arena din Londra, astfel că cei ce nu au apucat să cumpere bilete pentru acest eveniment vor fi nevoiți să urmărească super-competiția din fața televizoarelor: "Momentan nu sunt bilete disponibile. Continuați să verificați, deoarece biletele suplimentare pot deveni disponibile pentru cumpărare la o dată ulterioară", au transmis organizatorii.
Vineri, înainte de anunțul participării lui Djokovic, cel mai ieftin bilet pentru o sesiune era de 305 lire sterline, în timp ce un bilet pentru toate cele cinci sesiuni era de 2.255 de lire sterline.Organizatorii au anunțat că biletele s-au epuizat în mare parte la prețuri mai mici, deoarece au fost puse în vânzare la începutul lunii martie. Potrivit site-ului oficial, prețurile au variat între 185 și 2.420 lire sterline. Laver Cup se va disputa în perioada 23-25 ​​septembrie.
Având în vedere că la acest eveniment jucătorii vor concura atât la simplu, cât și la dublu, Big-4 ca partener de dublu va fi o priveliște deosebită pentru pasionații de tenis care vor aștepta cu nerăbdare competiția. Pentru echipa Europei, încă doi jucători urmează să fie confirmați, în timp ce pentru echipa mondială, până în prezent au fost confirmați Felix Auger-Aliassime, Taylor Fritz și Diego Schwartzman, urmând ca alte trei locuri să fie ocupate pentru ediția din acest an a Laver Cup.
Tenis
Novak Djokovic revine pe teren înainte de Laver Cup! Unde și-a confirmat prezența sârbul
ACUM 12 ORE
Tenis
Andy Roddick știe cine e jucătorul care se poate compara cu Federer, Nadal & Djokovic: "E singurul"
13/08/2022 LA 11:54