Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Andy Murray a făcut gluma zilei la Laver Cup! Ce a putut scrie la o poză alături de Federer, Nadal și Djokovic

Irina Aldea

Actualizat 22/09/2022 la 19:34 GMT+3

Roger Federer, Rafael Nadal, Novak Djokovic și Andy Murray vor juca în premieră în aceeași echipă, în cadrul Laver Cup 2022, în direct pe Eurosport 1 și Eurosport Player. Britanicul a făcut gluma zilei când s-a fotografiat alături de cei trei legendari tenismeni, care au împreună 63 de titluri de Grand Slam cucerite în carieră.

Andy Murray & Novak Djokovic, Roger Federer & Rafael Nadal

Credit imagine: Getty Images

Andy Murray este încântat de oportunitatea de a petrece timp alături de marii săi rivali, la Laver Cup. Britanicul face parte din echipa Europei, alături de Roger Federer, Rafael Nadal și Novak Djokovic. Este prima dată în ultimii aproape 4 ani când cei 4 sportivi vor fi împreună la o competiție, ultima dată acest lucru întâmplându-se la Australian Open 2019.
Laver Cup 2022 va fi și ultimul lor eveniment în această formulă, pentru că la finalul competiției, Roger Federer se va retrage din tenis. Chinuit de accidentări, elvețianul pune punct carierei incredibile de 24 de ani vineri seara, atunci când va disputa ultimul meci din postura de profesionist, un meci de dublu alături de bunul său prieten, Rafael Nadal.
CITEȘTE ȘI:

Andy Murray, gluma zilei la Laver Cup! Ce a putut scrie la o poză alături de Federer, Nadal și Djokovic

Câștigător a 3 titluri de Grand Slam, Andy Murray, renumit pentru simțul umorului foarte dezvoltat, a făcut gluma zilei la Laver Cup joi, cu o zi înainte de începerea partidelor la Londra. La o fotografie cu el alături de Federer, Nadal și Djokovic, britanicul a pus o descriere care a smuls o mulțime de zâmbete și chiar hohote de râs: "Big 3 + un clovn. Nu vezi foarte des astfel de antrenamente. Ce privilegiu absolut să fiu pe teren cu acești băieți pentru ultima oară".
Andy Murray e primul care va intra în concurs din grupul "The Big 4" vineri, în prima zi de concurs la Laver Cup. Britanicul în vârstă de 35 de ani se va duela cu australianul Alex De Minaur, de la ora 21, ora României, înainte ca scena de pe O2 Arena din Londra să fie "acaparată" de meciul de dublu dintre Roger Federer / Rafael Nadal și Jack Sock / Frances Tiafoe.
Laver Cup, ultimul turneu din cariera marelui Roger Federer, este în direct în perioada 23-25 septembrie, pe Eurosport și Eurosport Player.
picture

Se apropie Laver Cup 2022, cu Roger Federer, Rafael Nadal, Novak Djokovic și Andy Murray

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo