Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ce nu s-a văzut la TV după retragerea lui Roger Federer: Gestul care spune totul despre Novak Djokovic

Irina Aldea

Publicat 24/09/2022 la 23:06 GMT+3

Roger Federer a disputat ultimul meci al carierei vineri, un meci de dublu în compania marelui său rival, dar și bun prieten, Rafael Nadal. La final, Novak Djokovic a făcut un gest frumos pentru elvețian care nu a fost surprins în transmisiunea de la TV.

Novak Djokovic & Roger Federer

Credit imagine: Getty Images

Mulți s-au întrebat ce fel de relație au Roger Federer și Novak Djokovic. Cei doi au avut câteva divergențe în trecut, iar fanii au crezut întotdeauna că elvețianul nu-l consideră pe sârb un prieten. Totuși, un moment de vineri seară care nu a fost transmis la TV spune multe despre relația dintre cei doi legendari tenismeni.
Retragerea lui Roger Federer din tenis a fost marcată de un val uriaș de emoție. Elvețianul a plâns minute-n șir după meciul de dublu jucat alături de Rafael Nadal, cot la cot cu ibericul. Sârbul a fost și el surprins ștergându-și lacrimile, iar la ceremonia de la finalul zilei, Nole a făcut un gest superb care însă nu a fost transmis la TV.
CITEȘTE ȘI:

Ce nu s-a văzut la TV după retragerea lui Roger Federer: Gestul lui Novak Djokovic

Orice tensiuni ar fi existat între Federer și Djokovic, totul ține acum de trecut, asta pentru că cei doi au arătat lumii întregi pe parcursul Laver Cup că se află în relații foarte bune. Până la urmă, Roger și-a dorit ca Djokovic să fie și el prezent la ultimul lui turneu din carieră. Sârbul a făcut un gest de mare respect pentru Roger Federer, unul dintre cei mai mari rivali din a sa carieră.
În timp ce Federer și-a luat rămas bun de la public, Novak i-a chemat pe colegii din echipa Europei și pe rivalii din echipa Restului Lumii. Din inițiativa lui, toți tenismenii s-au apropiat de Roger, l-au ridicat și l-au aruncat în aer, în aplauzele celor prezenți, oferindu-i elvețianului încă un moment de neuitat, care a făcut încinjurul rețelelor de socializare.
Laver Cup, ultimul turneu din cariera marelui Roger Federer, este în direct, în perioada 23-25 septembrie, pe Eurosport și Eurosport Player.
picture

Se apropie Laver Cup 2022, cu Roger Federer, Rafael Nadal, Novak Djokovic și Andy Murray

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo