Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

John McEnroe a dezvăluit cum a ales echipa care va înfrunta dublul Federer/Nadal: "Am dat cu banul"

Irina Aldea

Publicat 23/09/2022 la 15:18 GMT+3

John McEnroe a avut de luat o decizie foarte grea când a ales echipa care va înfrunta dublul format din Federer și Nadal în prima zi de concurs la Laver Cup. Americanul a explicat cum a luat hotărârea de a miza pe echipa Sock/Tiafoe.

John McEnroe

Credit imagine: Eurosport

Roger Federer va evolua doar la dublu în cadrul Laver Cup, alături de marele său rival, dar și bun prieten, Rafael Nadal. Cei doi îi vor întâlni în ultimul meci al zilei de vineri pe Jack Sock și Frances Tiafoe în ceea ce va reprezenta ultimul duel din cariera marelui Roger Federer, în jurul orei 22.30, ora României. Partida va fi transmisă în direct pe Eurosport 1 și Eurosport Player, după încheierea meciului dintre Andy Murray și Alex De Minaur.
Căpitanul echipei mondiale, John McEnroe, a fost nevoit să ia o decizie dificilă în alegerea celor doi jucători care îi vor înfrunta pe Roger Federer și Rafael Nadal la dublu, vineri seară, pentru ultimul meci din cariera elvețianului. Felix Auger-Aliassime, Taylor Fritz, Diego Schwartzman, Alex de Minaur... cu toții au dorit să ia parte la acest moment istoric. Cei doi americani Frances Tiafoe și Jack Sock au fost în cele din urmă aleși de McEnroe, care a explicat această alegere în cadrul unei conferințe de presă.
CITEȘTE ȘI:

John McEnroe a dezvăluit că a dat cu banul pentru a alege cine joacă împotriva dublului Federer/Nadal

"Cred că se poate spune că toată lumea a vrut să joace acest meci. Nimeni nu a fost intimidat, credeți-mă. Nu cred că poți obține ceva mai interesant decât asta, să faci parte din istoria acestui sport. A trebuit chiar să dăm cu banul pentru a desemna echipa! Cu excepția lui Jack, poate. Orice s-ar întâmpla, acești băieți nu vor fi băieții răi din poveste. Am meritat uneori această etichetă, dar ar fi nedrept față de ei.
Ei sunt adversarii unui meci la care suntem cu toții foarte norocoși să asistăm. Este un moment incredibil pentru sportul nostru (...) Ceea ce contează este să sărbătorim tot ceea ce Roger a realizat în cariera sa și să o încheie, sperăm, fără accidentări. Cine va câștiga sau va pierde, cred că este total secundar. Așa că asta ne dă libertatea de a face ceea ce trebuie să facem. Dar acest meci este disproporționat față de tot ceea ce am cunoscut până acum. (...) Este în mod evident orice, dar nu este doar un alt meci", a transmis septuplul câștigător de Grand Slam.
Laver Cup, ultimul turneu din cariera marelui Roger Federer, este în direct în perioada 23-25 septembrie, pe Eurosport și Eurosport Player.
picture

Se apropie Laver Cup 2022, cu Roger Federer, Rafael Nadal, Novak Djokovic și Andy Murray

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo