Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Laver Cup | Borg și McEnroe, martori în fața istoriei. Federer, Nadal, Djokovic și Murray, împreună: "E incredibil"

Irina Aldea

Actualizat 20/09/2022 la 23:06 GMT+3

Bjorn Borg și John McEnroe și-au exprimat încântarea și totodată emoția de a fi martori în fața unui moment istoric în tenisul mondial masculin: Federer, Nadal, Djokovic și Murray vor juca în aceeași echipă în cadrul Laver Cup, în direct pe Eurosport și Eurosport Player.

Bjorn Borg & John McEnroe

Credit imagine: Getty Images

Chiar dacă amândoi au câștigat împreună 18 titluri de Grand Slam, acest număre depășit cu mult de Roger Federer - care se va retrage la finalul Laver Cup - Rafael Nadal și Novak Djokovic. Înainte de Laver Cup, Bjorn Borg și John McEnroe și-au exprimat părerea despre cei trei legendari tenismeni, dar și despre Andy Murray, care, cel mai probabil, ar fi câștigat mai multe turnee majore dacă accidentările i-ar fi dat pace.
Bjorn Borg, câștigător a 11 titluri de Grand Slam, și marele său rival John McEnroe, care a câștigat șapte turnee majore, au lăudat realizările celor patru mari jucători de tenis. Toți cei patru tenismeni - Roger Federer, Rafael Nadal, Novak Djokovic și Andy Murray - se află la Londra pentru următoarea ediție a Laver Cup, pe care o puteți urmări în direct pe Eurosport și Eurosport Player. Cu această ocazie va avea loc și despărțirea de Federer, marele campion elvețian confirmând deja că se va retrage după acest turneu.
CITEȘTE ȘI:

Borg și McEnroe, martori în fața istoriei. Federer, Nadal, Djokovic și Murray, împreună la Laver Cup

Într-un interviu exclusiv pentru Eurosport , căpitanul echipei Europei, Borg, și căpitanul echipei Lumii, McEnroe, au vorbit la superlativ la adresa celor patru jucători legendari atunci când au fost întrebați dacă Federer este cel mai mare jucător din toate timpurile: "Cel mai bun jucător din toate timpurile la masculin… hmm. După părerea mea, cel mai bun jucător de iarbă din toate timpurile este Roger, cel mai bun jucător de hard este Novak, iar cel mai bun jucător de zgură este Rafa", a declarat McEnroe. "Urmat îndeaproape de acest tip [aratând spre Borg]". "Nu, nu!", a răspuns imediat Borg.
Fostul mare campion suedez a continuat: "Cei patru mari jucători vor fi prezenți la Laver Cup. Chiar și Andy Murray. Este frumos să-i vedem pe acești băieți împreună. Ceea ce au făcut în ceea ce privește realizările în tenis și în istorie, este pur și simplu incredibil". McEnroe a adăugat că, uneori, se poate pierde amploarea realizărilor: "Într-un fel pierdem din vedere cât de incredibil este totul. Dar cred că peste 10 ani, 20 de ani, când te uiți în urmă, te gândești: "Uau, nu cred că va mai fi cineva care va ajunge la 20 de titluri majore, deși nu credeam că vreunul dintre acești trei tipi va câștiga atât de multe, este adevărat".
Laver Cup, ultimul turneu din cariera marelui Roger Federer, este în direct în perioada 23-25 septembrie, pe Eurosport și Eurosport Player.
picture

Se apropie Laver Cup 2022, cu Roger Federer, Rafael Nadal, Novak Djokovic și Andy Murray

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo