Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Marele Bjorn Borg nu are dubii în privința "GOAT-ului" din tenis: "Novak, sunt mândru de tine, dar..."

Irina Aldea

Actualizat 23/09/2022 la 13:26 GMT+3

Fostul mare campion suedez, Bjorn Borg, nu are nicio dilemă atunci când vine vorba de cel mai bun jucător de tenis din lume.

Novak Djokovic & Bjorn Borg

Credit imagine: Getty Images

Bjorn Borg, căpitanul echipei Europei la Laver Cup, a participat la conferința de presă alături de toți jucătorii pe care-i are la dispoziție în lupta cu echipa Lumii, printre care Federer, Nadal, Djokovic și Murray. Întrebat cine e cel mai mare jucător din toate timpurile, Borg a oferit un răspuns imediat.
Fostul mare campion suedez l-a desemnat pe Federer "cel mai bun jucător care a jucat vreodată acest sport": "Ceea ce a făcut Roger pentru tenis este un PR incredibil pe care l-a făcut pentru acest sport. Sunt mândru de tine, Novak, sunt mândru de voi toți, dar ceea ce a făcut el timp de atâția ani, este cu adevărat fantastic", a transmis Bjorn Borg.
CITEȘTE ȘI:

Marele Bjorn Borg e convins că Federer e "GOAT-ul" din tenis

Borg, să ne amintim, a câștigat 11 titluri de Grand Slam, mai multe decât Andy Murray (3), dar mai puține decât Rafael Nadal (22), Novak Djokovic (21) și Roger Federer (20). Elvețianul, în vârstă de 41 de ani, va participa săptămâna aceasta la ultima sa competiţie ca jucător profesionist, Laver Cup, la care va evolua în echipa Europei, alături de Rafael Nadal, Andy Murray şi Novak Djokovic, cei trei mai rivali ai carierei sale strălucitoare de 24 de ani.
Campionul elveţian, care a câştigat 20 de titluri de Grand Slam, s-a confruntat cu probleme de sănătate în ultimii ani, iar săptămâna trecută a anunţat că îşi va încheia cariera după Laver Cup de la Londra, unde va juca doar la dublu. Federer a mai jucat la dublu alături de spaniolul Rafael Nadal, la ediţia din 2017 a competiţiei, când cei doi mari rivali au evoluat pentru prima oară împreună. Acum, Federer şi Nadal vor evolua împotriva americanilor Jack Sock şi Frances Tiafoe, care reprezintă echipa "Restul Lumii", în jurul orei 22.30, în direct pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Laver Cup, ultimul turneu din cariera marelui Roger Federer, este în direct în perioada 23-25 septembrie, pe Eurosport și Eurosport Player.
picture

Se apropie Laver Cup 2022, cu Roger Federer, Rafael Nadal, Novak Djokovic și Andy Murray

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo