Întreg sportul mondial se înclină în fața marelui Roger Federer, cel mai talentat și elegant jucător de tenis din istorie. Elvețianul va juca în această seară ultimul său meci oficial, în direct la Eurosport 1, de la 22:30, în cadrul Laver Cup.
Înainte de competiție, foștii colegi și rivali din circuit au vorbit la superlativ despre el, dar au făcut și anumite glume, pentru ca despărțirea să nu fie atât de dureroasă. Murray a fost printre protagoniști, atunci când a fost rugat să vină cu un detaliu "picant" despre Federer, pe care fanii să nu îl cunoască.
"Nu știu dacă este bine să o spun în fața camerei sau nu. Este foarte popular în vestiar, e foarte prietenos cu toți. Dar este și foarte-foarte zgomotos, face mereu gălăgie când se uită la alte meciuri. Țipă în fața televizorului. Oamenii s-ar putea să nu se aștepte la așa ceva din partea lui, dar da, mereu face mult zgomot în vestiar", a dezvăluit scoțianul.
Laver Cup
Retragerea lui Roger Federer l-a pus pe gânduri pe Novak Djokovic! Care este dorința lui Nole
28/09/2022 LA 11:31

Murray, gluma zilei la Laver Cup

Câștigător a 3 titluri de Grand Slam, Andy Murray, renumit pentru simțul umorului foarte dezvoltat, a făcut gluma zilei la Laver Cup joi, cu o zi înainte de începerea partidelor la Londra. La o fotografie cu el alături de Federer, Nadal și Djokovic, britanicul a pus o descriere care a smuls o mulțime de zâmbete și chiar hohote de râs: "Big 3 + un clovn. Nu vezi foarte des astfel de antrenamente. Ce privilegiu absolut să fiu pe teren cu acești băieți pentru ultima oară".
Andy Murray e primul care va intra în concurs din grupul "The Big 4" vineri, în prima zi de concurs la Laver Cup. Britanicul în vârstă de 35 de ani se va duela cu australianul Alex De Minaur, de la ora 21, ora României, înainte ca scena de pe O2 Arena din Londra să fie "acaparată" de meciul de dublu dintre Roger Federer / Rafael Nadal și Jack Sock / Frances Tiafoe.
Pe hârtie, Rod Laver are o mare favorită, Echipa Europei având, grație celor 4 titani - Nadal, Federer, Djokovic și Murray - 66 de titluri de Grand Slam și 108 finale în aceste competiții. De partea cealaltă, niciun membru al Team World nu a ajuns în ultimul act la un turneu de Mare Șlem.
Antrenamentul de dinainte de Rod Laver Cup

Clipe de istorie: Ultimul antrenament al lui Federer, în fața unor tribune pline

Laver Cup
Djokovic, întrebat când se retrage, după ce Federer a spus "adio" tenisului. Răspunsul sârbului
26/09/2022 LA 17:24
Laver Cup
De ce și-a amânat Federer retragerea! Dezvăluirea făcută de tatăl lui Roger: "Atunci voia să anunțe!
26/09/2022 LA 16:47