Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Nadal nu a plâns pentru Roger Federer doar la Laver Cup! Confesiunea lui Rafa: "M-a emoționat enorm"

Irina Aldea

Actualizat 26/09/2022 la 14:56 GMT+3

Rafael Nadal a fost surprins vineri noapte plângând ca un copil la retragerea lui Roger Federer, însă spaniolul a mărturisit că atunci nu a fost pentru prima dată când a plâns pentru elvețian, premiera având loc în 2009, după Roland Garros.

Retragerea lui Roger Federer: Nadal a plâns ca un copil! Elvețianul, aplaudat la scenă deschisă

Rafael Nadal a făcut o mărturisire emoționantă în ceea ce privește prietenia și rivalitatea sa cu Roger Federer, recunoscând că, în intimitatea sa, a plâns atunci când elvețianul a câștigat titlul la Roland Garros 2009, din admirație și pentru că merita să-și completeze palmaresul titlurilor de Grand Slam. Într-un interviu acordat emisiunii "El Partidazo" de la COPE, tenismenul spaniol a spus câteva lucruri de ținut minte referindu-se la acest moment.
picture

Imagini greu de privit! Federer și Nadal au plâns cot la cot după ultimul meci al lui Roger

După un weekend marcat de un val de emoție intensă și multe lacrimi din cauza retragerii lui Roger Federer din tenisul profesionist, Rafa Nadal a dezvăluit că a plâns și în trecut pentru rivalul său, însă de acea dată de fericire pentru reușita elvețianului, la Roland Garros 2009, ediția în urma căreia Roger a câștigat singurul lui titlu pe zgura pariziană.
CITEȘTE ȘI:

Rafa Nadal a mai plâns în trecut pentru Roger Federer

Întrebat cum a trăit Nadal finala de la Roland-Garros din 2009 dintre Roger Federer și Robin Soderling, spaniolul a mărturisit că, în principiu, nu a vrut ca elvețianul să câștige, deoarece în acel moment se luptau pentru locul de lider mondial, dar în adâncul sufletului său s-a bucurat foarte mult de victoria acestuia și că a și plâns de emoție în intimitate.
"O să fiu foarte sincer cu voi, în acel moment nu am vrut ca el să câștige. Este o rivalitate și pentru el să câștige finala... Aveam opțiuni pentru numărul unu și el urma să mă depășească în clasament dacă se impunea, dar când a câștigat titlul, am fost emoționat până la lacrimi, a meritat să câștige.
Sunt o persoană care iubește sportul până la urmă, îl mai bătusem pe Federer (referindu-se la duelurile lor de la Roland Garros) și cred că cineva care este aproape de atâtea ori de titlu merită să câștige acel turneu și să completeze palmaresul titlurilor majore. M-a emoționat enorm, la final am plâns acasă cu emoția de a-l vedea pe Federer câștigând, pentru că am pentru el dincolo de rivalitatea pur sportivă, o mare apreciere și o mare admirație. Am plâns pentru ce a însemnat acel titlu pentru el", a spus Nadal în 'El Partidazo'.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo