Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Nick Kyrgios, mesaj absurd după retragerea lui Federer! Ce a putut scrie la o poză cu Nadal și Djokovic

Irina Aldea

Actualizat 24/09/2022 la 22:02 GMT+3

Cariera extraordinară de tenis a lui Roger Federer s-a încheiat vineri seară, la cea de-a cincea ediție a Laver Cup. După meci, Nick Kyrgios a transmis câteva cuvinte controversate la o fotografie în care elvețianul era înconjurat de Rafael Nadal și Novak Djokovic.

Retragerea lui Roger Federer: Nadal a plâns ca un copil! Elvețianul, aplaudat la scenă deschisă

Federer a disputat vineri noapte ultimul său meci ca profesionist, făcând pereche cu Rafael Nadal, în timp ce coechipierii săi din echipa Europei, printre care și Novak Djokovic, îl priveau de pe bancă. Dublul Federer-Nadal a fost învins cu 4-6, 7-6 (2), 11-9 de perechea americană formată din Frances Tiafoe și Jack Sock, care au reprezentat echipa Restului Lumii.
Lumea tenisului l-a copleșit cu admirație și apreciere pe legendarul tenismen elvețian, care își ia rămas bun de la acest sport după 24 de ani glorioși. Nick Kyrgios i-a adus și el un omagiu lui Federer, însă a făcut-o în stilul caracteristic, ironizând-ul pe Novak Djokovic, jucătorul care l-a învins în singura finală de Grand Slam pe care a jucat-o australianul în întreaga carieră, la Wimbledon 2022.
CITEȘTE ȘI:

Nick Kyrgios, mesaj ciudat după ultimul meci din cariera lui Roger Federer

Momentul retragerii lui Federer a fost marcat de un val uriaș de emoție. Rafael Nadal a fost surprins plângând în hohote alături de elvețian, iar Novak Djokovic a zâmbit văzându-l pe Roger că are parte de probabil cea mai frumoasă retragere posibilă. Totuși, nu aceasta a fost interpretarea australianului, care a avut o reacție controversată și foarte criticată pe rețelele de socializare.
"La revedere, rege! Novak știe că șansele la turneele de Grand Slam sunt mai bune acum, Rafa este distrus", a transmis Kyrgios pe Instagram. La începutul sezonului 2022, cei trei mari erau la egalitate cu câte 20 de titluri de Grand Slam fiecare, înainte ca Nadal să ajungă în față după ce a câștigat Australian Open și Roland Garros. Ibericul are acum 22 de titluri majore, în timp ce sârbul are 21, el impunându-se la Wimbledon anul acesta.
Laver Cup, ultimul turneu din cariera marelui Roger Federer, este în direct, în perioada 23-25 septembrie, pe Eurosport și Eurosport Player.
picture

Se apropie Laver Cup 2022, cu Roger Federer, Rafael Nadal, Novak Djokovic și Andy Murray

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo