Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Novak Djokovic, derutat de întrebarea unui jurnalist spaniol la Laver Cup: "Nadal e încă aici, nu?"

Irina Aldea

Publicat 26/09/2022 la 13:33 GMT+3

Novak Djokovic nu a avut nicio dilemă cu privire la cine este cel mai mare rival al său în acest moment. Sârbul a fost surprins de o întrebare venită de la un jurnalist spaniol.

Novak Djokovic

Credit imagine: Eurosport

După încheierea Laver Cup, ediția din acest fiind câștigată în premieră de echipa Restului Lumii, Novak Djokovic a fost luat la întrebari de jurnaliștii prezenți la Londra. Sârbul, câștigător a 21 de titluri de Grand Slam, a rămas uimit de o întrebare primită de la un jurnalist spaniol la finalul grandiosului eveniment din O2 Arena.
Jurnalistul cu pricina a fost interesat de cine este în prezent cel mai mare rival al lui Novak în circuitul ATP, acum că Roger Federer s-a retras. Omul de presă din Spania chiar s-a întrebat dacă nu cumva Carlos Alcaraz a devenit marele rival al lui Nole, dar răspunsul sârbului a venit imediat: "Ei bine... Nadal este încă aici, nu-i așa?! Evident, este încă Rafa. Atâta timp cât joacă, el este cel mai mare rival al meu", a răspuns Djokovic, care a fost puțin derutat de întrebare la început.
CITEȘTE ȘI:

Novak Djokovic, derutat de întrebarea legată de cel mai mare rival al său

Novak Djokovic a tratat și subiectul retragerii lui Roger Federer, eveniment la care a participat, vineri noapte: "Cred că au fost câteva zile emoționante, din cauza despărțirii de Roger... pot spune că am simțit marea energie a despărțirii sale. El este unul dintre fondatorii Laver Cup, așa că cred că a fost un mod grozav de a-și lua rămas bun de la tenis.
Aceasta este o competiție unică, ne distrăm împreună în calitate de colegi după ce ne luptăm ca rivali în circuit. Sunt foarte fericit că am făcut parte din echipa Europei. Am pierdut din păcate, dar cred că a fost o săptămână fantastică, de care îmi voi aminti mult timp", a spus Novak Djokovic pentru Carrusel Deportivo.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo