Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sorana Cîrstea, eliminată în primul tur de la Praga de Oksana Selekhmeteva

Alex Masgras

Actualizat 26/07/2022 la 16:19 GMT+3

Sorana Cîrstea a pierdut partida din primul tur al turneului WTA 250 de la Praga. Oksana Selekhmeteva, în vârstă de 19 ani, a învins-o pe Cîrstea cu 7-5, 6-4.

Sorana Cîrstea

Credit imagine: Getty Images

Sorana Cîrstea a fost eliminată încă din primul tur al turneului WTA 250 de la Praga de Oksana Selekhmeteva. Jucătoarea de 19 ani din Rusia s-a impus cu 7-5, 6-4, obținând calificarea în turul secund după o oră și 39 de minute.
Citește și:

Sorana Cîrstea a pierdut în primul tur de la Praga

În primul set, Sorana Cîrstea a recuperat de două ori ghemurile pierdute pe propriul serviciu. La 5-6, Cîrstea a fost aproape de a face și al treilea rebreak și de a trimite partida în tiebreak, dar nu a reușit să fructifice cele două mingi de break pe care le-a avut la dispoziție, iar Selekhmeteva a câștigat primul set cu 7-5.
În setul al doilea, Sorana a pierdut din nou serviciul devreme, dar a restabilit egalitatea la 3-3, atunci când a câștigat pe serviciul adversarei. La 4-4, Selekhmeteva a făcut un nou break, iar de data aceasta nu a mai făcut pași greșiți, câștigând partida în urma unui game alb.
În turul secund, Selekhmeteva o va întâlni pe Chloe Paquet (102 WTA), cea care a trecut în primul tur de Tereza Martincova (73 WTA), scor 6-2, 4-6, 6-3.
Pentru participarea la Praga, Sorana Cîrstea a primit un punct WTA și un cec de 2725 de dolari.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo