Lleyton Hewitt, antrenat în trecut de Darren Cahill, este de părere că Novak Djokovic, încoronat recent pentru a opta oară la Australian Open, va fi un adversar dificil pentru Rafael Nadal la cel de-al doilea turneu de Grand Slam al anului, Roland Garros, transmis în direct de Eurosport în perioada 18 mai - 7 iunie 2020.
Australianul în vârstă de 38 de ani crede că și Dominic Thiem va avea șansa lui pe zgura pariziană în fața marelui campion spaniel, Rafael Nadal. Austriacul a disputant finala la Roland Garros de două ori, în 2018 și 2019, de fiecare dată cedând în fața spaniolului, campion la Paris de 12 ori. Nadal este din nou mare favorit pentru ediția din 2020, iar dacă se va impune, atunci l-ar egala pe Federer la titlurile majore cucerite în întreaga carieră (20).

Ce a spus Lleyton Hewitt despre favoriții la Roland Garros

Tenis
Veste teribilă pentru Novak Djokovic! 2022 se anunţă cel mai greu an al carierei
ACUM 10 ORE
Novak poate cu siguranță să câștige la Paris. Trebuie să-i luăm în considerare pe ambii finaliști de la Australian Open pentru Roland Garros. Dominic Thiem va reprezenta un pericol real la Paris, dar Novak… felul în care el se mișcă și alunecă pe zgură, a mai câștigat acolo o data, este puternic în meciurile de cinci seturi, va fi întotdeauna puternic indiferent de suprafață. Finaliștii de la Australian Open și Rafael Nadal sunt cei trei favoriți pentru Roland Garros.
Novak Djokovic a câștigat toate cele opt finale la Australian Open și nouă dintre cele zece finale disputate la turneele de Grand Slam. Sârbul a ajuns duminică, după ce l-a învins în cinci seturi la Melbourne pe Dominic Thiem, la 17 titluri majore. În clasamentul all-time, sârbul este pe locul trei, după Roger Federer (20) și Rafael Nadal (19).
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Australian Open
Australian Open 2022: programul de miercuri. La cât joacă Jaqueline Cristian şi Gabriela Ruse
ACUM 11 ORE
Tenis
McEnroe a dat verdictul! Cine crede că e vinovat în conflictul Djokovic - guvernul australian
ACUM 14 ORE