Cu o avere estimată la 1,2 miliarde de dolari, Ion Țiriac a fost poziționat în topul miliardarilor lumii pe locul 2.276 în topul realizat de către Hurun Report, din China.
Între timp, Țiriac a fost detronat de către Daniel Dines (47 de ani), fondatorul companiei UiPath, a cărui avere este estimată la 1,4 miliarde de dolari. Anul trecut, acesta era prezentat de revista Forbes drept primul miliardar din afaceri cu roboți software.

Daniel Dines, cel mai bogat om din România

Tenis
O dublă câștigătoare de Grand Slam, forțată să se retragă din cauza pandemiei de coronavirus
07/04/2020 LA 09:39
UiPath este specializată în tehnologia automatizării sau creării de roboți care înlocuiesc forță de muncă umană. Daniel povestește că a ajuns la această performanță alături de echipa sa:
"Bill Gates obișnuia să vorbească la Microsoft despre un computer pentru fiecare casă. Eu vreau un robot pentru fiecare persoană. Secretul creșterii rapide este că am avut un fundament bun, o tehnologie bună care a răspuns la nevoile pieței. Pe lângă acest lucru, dezvoltarea atât de rapidă are de-a face cu abordarea, cu mentalitatea – noi am crezut cu tărie că putem fi lider global.", a mai spus Dines, care deține doar 20% din companie, citat de substantial.ro.

Turneul de la Madrid, în mediul virtual

Criza provocată de pandemia de coronavirus a pus stăpânire pe întreaga lume și a oprit toate sporturile în loc. Tenisul a fost pus pe hold odată cu anularea turneului de la Indian Wells chiar în prima zi de calificări. Competiția din Statele Unite ale Americii a fost doar prima dintr-un șir parcă interminabil de suspendări și anulări.
Printre turneele anulate se numără și competiția de categorie Premier Mandatory de la Madrid, organizată de Ion Țiriac. Spaniolii au anunțat luni că turneul din Madrid se va organiza totuși în 2020, dar în mediul virtual, totul pentru a strange fonduri pentru bătălia cruntă pe care omenirea o duce în prezent cu pandemia de coronavirus.
Ibericii au precizat că turneul va avea loc prin intermediul jocului video Tennis World Tour, iar scopul acestei competiții virtuale are la bază strângerea de fonduri. Banii care vor fi strânși în urma acestui turneu online vor ajunge la jucătorii din partea inferioară a clasamentului, acei jucători care sunt cu adevărat afectați de efectele crizei provocate de pandemia de coronavirus.
Mutua Madrid Open Virtual Pro va avea loc în perioada 27-30 aprilie, iar la start vor fi 16 jucători din ATP și 16 din WTA care vor fi distribuiți în câte două tablouri formate din patru grupe. În urma acestui turneu virtual se vor strange 200.000 de euro. Participanții vor evolua de acasă.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Australian Open
"Mesajul venit de la Danka Kovinic ne-a dat aripi!"
ACUM O ORĂ
Australian Open
Australian Open | Rezumatul partidei Rafael Nadal - Karen Khachanov, câștigată de iberic în 4 seturi
ACUM 2 ORE