Emma Răducanu a spus clar că o decizie în privința unui nou antrenor va fi luată în viitorul paropait, dar nu crede că aceasta va veni până la finalul sezonului. Întâmplător sau nu, Darren Cahill este acum liber, după încheierea colaborării cu Simona Halep și Emma este foarte atentă la toate opțiunile pentru a progresa în carieră.
"Darren Cahill e omul potrivit! Îmi vei mulțumi mai târziu!", i-a transmis Jaiden Micheal, un om de televiziune britanic, Emmei Răducanu.
Siteul tennishead.net scrie că australianul Darren Cahill este primul pe lista scurtă a Emmei Răducanu, fiind urmat de Greg Rusedski, Tim Henman, Ivan Lendl, Andrew Bettles şi Patrick Mouratoglou și Sascha Bajin.
Tenis
Emma Răducanu s-a săturat de critici și "contraatacă": "M-am descurcat mai bine decât majoritatea!"
01/12/2022 LA 17:05
Emma Răducanu a schimbat deja 2 antrenori în 2021, anul în care a explodat în tenisul mondial. Nigel Sears și Andrew Richardson au fost concediați de jucptoarea de 18 ani, care a uimit la Wimbledon și mai ales la US Open, unde a devenit prima jucptoare din istorie care vine din calificări și pleacă acasă cu trofeul. Totul s-a întâmplat fără set pierdut, iar britanicii s-au îndrăgostit de puștoaica talentată și cu un zâmbet de aur.

Darren Cahill, 6 ani alături de Simona Halep

Simona Halep, ajunsă pe locul 14 WTA, a anunțat pe rețelele de socializare că își încheie colaborarea cu Darren Cahill după 6 ani în care au lucrat împreună. Sportiva a publicat un mesaj emoționant pentru antrenorul alături de care a obținut cele mai mari performanțe ale carierei.
"După șase ani minunați în care am lucrat împreună, Darren și eu am decis că este timpul să punem capăt colaborării noastre. Îți mulțumesc, D, pentru tot, pentru că m-ai făcut o jucătoare de tenis mai bună și o persoană mai bună", a fost mesajul emoționant publicat de Simona Halep pe rețelele de socializare.
Răspunsul lui Cahill a venit imediat. "Eu îți mulțumesc, Simo, pentru că mi-ai permis să fac o plimbare incredibilă alături de tine în această călătorie a ta. Îmi amintesc această fotografie de mai sus ca și cum a fost ieri și este doar una dintre numeroasele amintiri uimitoare. O jucătoare grozavă, dar, cel mai important, o persoană și o prietenă grozavă. Toate cele bune, Simo", a scris Cahill pe rețelele de socializare.
Halep a evoluat excelent sub conducerea lui Darren Cahill, a reușit să câștige 2 turnee de Grand Slam și să devină numărul 1 mondial.
Tenis
Simona Halep, nevinovată în ochii unui cunoscut tenismen: "Ar fi făcut asta dacă ar fi vrut!"
01/12/2022 LA 15:38
Tenis
Un sponsor important al Simonei Halep, mesaj special de Ziua Națională! Ce i-a transmis româncei
01/12/2022 LA 13:53