Chiar dacă a petrecut ceva timp departe de Top 50 WTA, Sorana Cîrstea este hotărâtă să revină în Top 30, acolo unde a mai fost în 2013 și a ajuns până pe locul 21. Pentru a reuși să se întoarcă între cele mai bune tenismene ale lumii, Sorana știe că are nevoie de oameni care să aibă grijă de forma ei fizică, astfel că ea a anunțat de curând colaborarea cu Teo Cercel, omul pe care Simona Halep l-a demis la începutul lui 2020.
Chiar și așa, Sorana și Teo se cunosc deja foarte bine. Sorana Cîrstea și Teo Cercel au mai colaborat în urmă cu 7 ani, dar se știu și de la echipa de Fed Cup a României, acolo unde Teo Cercel se asigura că forma de joc a sportivelor poate atinge maximul. În orice caz, Sorana a colaborat în trecut și cu Darren Cahill, în programul Adidas. Acum, sportiva din Târgoviște încearcă să revină în forță după pauza provocată de coronavirus. Ultimul meci jucat de româncă a fost în februarie, în primul tur de la Doha. A fost atunci învinsă de kazaha Elena Rybakina, scor 6-3, 3-6, 1-6.

Sorana Cîrstea lucrează cu Teo Cercel, omul demis de Simona Halep

Tenis
Simona Halep, nevinovată în ochii unui cunoscut tenismen: "Ar fi făcut asta dacă ar fi vrut!"
01/12/2022 LA 15:38
Teo Cercel a fost dat afară de Simona Halep în luna ianuarie a acestui an. Campioana din 2019 de la Wimbledon a avut o răbufnire la adresa lui într-un dialog purtat cu Darren Cahill la Adelaide, în timpul duelului cu Ajla Tomljanovic: "Spune-i lui Teo că sunt foarte obosită. Am obosit”.
După acel moment, Teo Cercel a dispărut pur și simplu din peisaj. Teo Cercel era cel care se ocupa de pregătirea fizică a Simonei Halep, unul dintre membrii staff-ului permanent al sportivei noastre. Ea a dezvăluit apoi că s-a pregătit singură, iar rezultatele nu au fost rele deloc: semifinală la Australian Open și titlu la Dubai.
Tenis
Un sponsor important al Simonei Halep, mesaj special de Ziua Națională! Ce i-a transmis româncei
01/12/2022 LA 13:53
Tenis
Simona Halep a fost în mod oficial exclusă de la turneul din Africa! Anunțul organizatorilor
30/11/2022 LA 17:02