Chiar dacă a petrecut ceva timp departe de Top 50 WTA, Sorana Cîrstea este hotărâtă să revină în Top 30, acolo unde a mai fost în 2013 și a ajuns până pe locul 21. Pentru a reuși să se întoarcă între cele mai bune tenismene ale lumii, Sorana știe că are nevoie de oameni care să aibă grijă de forma ei fizică, astfel că ea a anunțat de curând colaborarea cu Teo Cercel, omul pe care Simona Halep l-a demis la începutul lui 2020.
Chiar și așa, Sorana și Teo se cunosc deja foarte bine. Sorana Cîrstea și Teo Cercel au mai colaborat în urmă cu 7 ani, dar se știu și de la echipa de Fed Cup a României, acolo unde Teo Cercel se asigura că forma de joc a sportivelor poate atinge maximul. În orice caz, Sorana a colaborat în trecut și cu Darren Cahill, în programul Adidas. Acum, sportiva din Târgoviște încearcă să revină în forță după pauza provocată de coronavirus. Ultimul meci jucat de româncă a fost în februarie, în primul tur de la Doha. A fost atunci învinsă de kazaha Elena Rybakina, scor 6-3, 3-6, 1-6.

Sorana Cîrstea lucrează cu Teo Cercel, omul demis de Simona Halep

Tenis
Jaqueline Cristian, "on fire" la Transylvania Open: "Dracula îmi poartă noroc". Ce spune de Halep
ACUM 5 ORE
Teo Cercel a fost dat afară de Simona Halep în luna ianuarie a acestui an. Campioana din 2019 de la Wimbledon a avut o răbufnire la adresa lui într-un dialog purtat cu Darren Cahill la Adelaide, în timpul duelului cu Ajla Tomljanovic: "Spune-i lui Teo că sunt foarte obosită. Am obosit”.
După acel moment, Teo Cercel a dispărut pur și simplu din peisaj. Teo Cercel era cel care se ocupa de pregătirea fizică a Simonei Halep, unul dintre membrii staff-ului permanent al sportivei noastre. Ea a dezvăluit apoi că s-a pregătit singură, iar rezultatele nu au fost rele deloc: semifinală la Australian Open și titlu la Dubai.
Transylvania Open
Super rezultat pentru Jaqueline Cristian la Transylvania Open! Victorie muncită cu Tomljanovic
ACUM 16 ORE
Transylvania Open
Joi, "zi de foc" la Transylvania Open! Simona Halep și Emma Răducanu, pe ordinea de zi la Cluj
ACUM 19 ORE