Turneul de tenis de la Madrid, Mutua Open, patronat de Ion Ţiriac, se va desfăşura, începând cu ediția de anul viitor, pe parcursul a două săptămâni, în perioada 27 aprilie - 9 mai la Caja Magica, aşa cum iniţial planificaseră organizatorii încă din 2002,de la înfiinţarea competiţiei. Modificarea era planificată să se întâmple anul acesta, însă pandemia de coronavirus nu le-a permis organizatorilor să ducă planul până la capăt, spaniolii fiind chiar nevoiți să anuleze turneul în 2020.
Prin urmare, în capitala Spaniei vor avea loc turneul masculin (ATP Masters 1.000) şi turneul feminin (WTA Premier Mandatory), competiţii incluse pe durata a două săptămâni, fiind astfel singurul eveniment de la această categorie ce se va disputa în această formulă şi pe această durată.
Roland Garros
Iga Swiatek, avertisment și pentru Simona Halep: "Mă simt puternică și pot face mult mai mult"
ACUM 31 MINUTE

Turneul de tenis de la Madrid, lovitură marca Ion Țiriac

"Suntem fericiţi că ne-am atins obiectivul de a deveni un turneu cu o durată de două săptămâni", a declarat Feliciano Lopez, directorul Mutua Madrid Open. ''Era un lucru pe care-l urmăream de mai mult timp, un aspect care ne va permite să ne bucurăm mai multe zile de cel mai bun tenis din lume la Caja Magica. Sunt sigur că atât sponsorii noştri, cât şi fanii turneului vor primi această veste cu entuziasm, ca şi oraşul Madrid de altfel, care va primi mai mulţi vizitatori pentru o perioadă mai lungă de timp'', a adăugat Lopez.
Manolo Santana, preşedinte de onoare al turneului, a afirmat: ''Cele două săptămâni de competiţie pe care le vom avea începând cu anul viitor ne vor ajuta să ne poziţionăm ca unul dintre cele mai importante evenimente din calendar''. Anul acesta, turneul de tenis de la Madrid s-a mutat în "online", câțiva dintre jucătorii profesioniști, printre care și Sorana Cîrstea, jucând tenis pe playstation.
Roland Garros
Cel mai tare Roland Garros din istoria recentă? Marele pariu al lui Tim Henman
ACUM 3 ORE
Roland Garros
Adversara Simonei Halep din turul 1 de la Roland Garros s-a retras! Cu cine va debuta acum
ACUM 3 ORE