Dublă campioană de Grand Slam, Simona Halep a anunțat pe 22 septembrie pe rețelele de socializare că își încheie colaborarea cu Darren Cahill după 6 ani în care au lucrat împreună. Campioana noastră a publicat un mesaj emoționant pentru antrenorul alături de care a obținut cele mai mari performanțe ale carierei.
"După șase ani minunați în care am lucrat împreună, Darren și eu am decis că este timpul să punem capăt colaborării noastre. Îți mulțumesc, D, pentru tot, pentru că m-ai făcut o jucătoare de tenis mai bună și o persoană mai bună", a fost mesajul emoționant publicat de Simona Halep pe rețelele de socializare. Acum, campioana noastră va lucra cu Daniel Dobre, dar și cu Adrian Marcu.
VTB Kremlin Cup
Simona Halep, prima reacție după calificarea în optimi la Moscova: "Mă așteptam la o bătălie!"
ACUM 6 ORE

Daniel Dobre a dezvăluit motivul pentru care Simona Halep a renunțat la Darren Cahill

Daniel Dobre a transmis că noile condiții din tenis, impuse de pandemia de coronavirus, au reprezentat unul dintre factorii principali care au dus la despărțirea dintre Simona Halep și Darren Cahill: "Au fost lucruri foarte personale. O relație așa bună și frumoasă cum au avut și au ei nu se poate termina. E foarte greu de identificat anumite motive, dar cred că ultimii doi ani, în ceea ce privește cum s-a desfășurat tenisul, cu pandemia, a contribuit la această despărțire amiabilă.
Simona a jucat foarte bine ultimele turnee, a fost puțin surprinzător pentru mine, nu m-așteptam (n.r. la despărțirea de Darren Cahill). Dar mergem înainte, e bine că a revenit Adrian Marcu, cel care o cunoaște foarte bine pe Simona. Nu e ca un început, ci e o regăsire. Darren va lipsi nu doar ca antrenor, ci și ca om, era o persoană care deschidea foarte multe uși, care are o experiență enormă", a declarat Daniel Dobre pentru Digi Sport.

Programul pe care-l are Simona Halep până la finalul anului

  • BNP Paribas Open - Indian Wells, SUA (WTA 1000) - 6 - 17 octombrie 2021
  • Kremlin Cup - Moscova, Rusia (WTA 500) - 18 - 24 octombrie 2021
  • Transylvania Open - Cluj-Napoca, România (WTA 250) - 25-31 octombrie 2021
VTB Kremlin Cup
Simona Halep s-a calificat în optimi la turneul de la Moscova! Presație solidă cu Potapova
ACUM 11 ORE
Tenis
Ora de start a meciului Simona Halep – Anastasia Potapova, la turneul de la Moscova
IERI LA 15:35