Fostul lider ATP, Andy Murray, a spus că s-a simţit rău câteva zile, „dar nu ştie dacă a avut coronavirus”, transmite CNN. Murray s-a izolat la domiciliu alături de familia lui, perioadă în care se şi recuperează după accidentarea suferită la şold.
Fostul lider ATP a dezvăluit pentru CNN că nu crede că turneele de tenis se vor putea relua: „Cu siguranţă aş juca dacă ar începe, dar sunt puţin sceptic în privinţa reluării”.

Vești proaste pentru tenis

Alte Sporturi
QUIZ - Puteți spune 10 sportivi români care își sărbătoresc ziua de nume de Sfântul Gheorghe?
23/04/2020 LA 06:18
Wimbledon este primul turneu de Grand Slam care a fost anulat. Competiţia nu se va mai juca în 2020, în schimb, Roland Garros a fost mutat în perioada 20 septembrie - 4 octombrie, iar US Open este programat pentru 24 august - 13 septembrie.
Eu cred că tenisul va fi unul dintre ultimele sporturi care se vor întoarce la normalitate, pentru că sunt jucători, antrenori şi echipe care vin toate colţurile lumii. Aş fi surprins dacă ne-am întoarce pe teren în luna septembrie. Ar trebui ca până atunci toată lumea să revină la normal, să se poată călători normal. Spre exemplu dacă ne gândim la French Open (n.red. - Roland Garros), hai să spunem că în Europa situaţia se va îmbunătăţi, dar sunt alte ţări care pot avea în continuare probleme. Astfel, vei avea un turneu la care jucătorii sau oamenii de pe alte continente nu pot participa. Cred că în cazul acesta turneele vor pierde
Andy Murray a povestit că a avut şi el o perioadă în care s-a simţit rău, dar nu ştie dacă a avut sau nu noul coronavirus.
M-am simţit rău două trei zile, în urmă cu patru săptămâni. Practic, înainte să înceapă starea de urgenţă, m-am autoizolat pentru patru sau cinci zile. Multe persoane cu care am vorbit au prezentat unele simptome şi s-au simţit rău, dar este dificil să ştii dacă ai avut sau nu virusul. Şi mai ales că testele trebuiau să fie păstrate pentru oamenii care se aflau în stare gravă sau pentru cadrele medicale
Mediafax
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Mutua Madrid Open
Andy Murray, OUT de la Madrid! Britanicul s-a retras chiar înainte de meci! Djokovic e în sferturi
05/05/2022 LA 09:33
Tenis
Andy Murray aplaudă condamnarea la închisoare a lui Boris Becker: "Am 0 simpatie pentru el!"
02/05/2022 LA 13:16