Deși și belgienii au instaurat starea de urgență din cauza coronavirus, măsurile sunt ceva mai puțin restrictive decât în România. Ca atare, fiecare se poate plimba pe bicicletă, atâta vreme cât face acest exercițiu individual.
Pentru a se păstra cât de cât în formă, Flipkens a apelat la această metodă și a făcut o plimbare de 130 de kilometri, în zona în care locuiește.
"GPS-ul a ales o rută pentru destinația stabilită de mine, iar la un moment dat mi-am dat seama că am trecut în Olanda, în Komoot. Am găsit imediat cea mai scurtă rută înapoi în Belgia. I-am văzut pe polițiști de la un kilometru. M-au oprit ca pe un criminal, cu sirene. A fost extrem de frustrant", a spus Flipkens, citată de Het Laatste Nieuws.
Australian Open
Australian Open 2022 | Rezumatul unui meci fără istoric: Azarenka vs. Svitolina 6-0, 6-2
ACUM 34 MINUTE
Flipkens a fost amendată cu 250 de euro, iar întreaga întâmplare i s-a părut extrem de deranjantă, mai ales că poliția a judecat cu jumătăți diferite de măsură în interval de doar câteva minute.
"15 minute mai târziu, o cunoștință a trecut prin același post de frotineră și a scăpat doar cu avertimsent? De ce? Ok, nu trebuia să fi ajuns în Olanda, am greșit, dar poliția putea să fie rezonabilă în ceea ce mă privește. Sau măcar să arate consecvență în măsurile luate", a mai spus Flipkens.
Povestea probabil nu ar fi fost atât de deranjantă pentru ocupanta locului 77 în ierarhia WTA, dar aceasta a găsit un mesaj dat de poliția locală din Lommel, prin care cetățenilor belgieni li se permitea să meargă în Olanda, dacă își vizitau iubitul/iubita.
"Serios acum? Deci, în loc să spun adevărul, că am trecut granița fără să știu și că am căutat imediat cel mai scurt drum înapoi în Belgia, ar fi trebuit să mint și să spun că am fost în Olanda pentru a-mi vedea iubitul?", a fost concluzia amară a lui Kirsten Flipkens.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Florin Mergea, despre controversatul "caz Djokovic" în Australia: "E normal să-i dea în judectă!"
ACUM 2 ORE
Australian Open
Australian Open LIVE-BLOG | Krejcikova - Ostapenko se joacă pe Eurosport 1
ACUM 4 ORE