Simona Halep pune mare accent pe antrenamente, iar acestea pot dura și câte trei ore. Într-un interviu pentru siteul american tennisworldusa.org, Simona a explicat de ce este atât de important să te antrenezi cât mai mult posibil.
Oamenii nu înțeleg că nu poși simți racheta, mițcarea mingiei când vine către tine sau picioarele la fel, în fiecare zi și mereu la cel mai înalt nivel! Pe masură ce au trecut anii, antrenamentele mele se desfășaoră pe pilot automat și pot dura și câte trei ore. Așa ajungi mai bun și mai bun. De fiecare dată când greșesc o lovitură ador să încerc de cel puțin 100-200 de ori aceeași lovitură până iese perfect.
.
Australian Open
Simona Halep se oprește în optimile de finală la Australian Open 2022. Înfrângere cu Alize Cornet
ACUM 10 ORE
https://i.eurosport.com/2020/01/30/2765471.jpg

Factorul psihologic

Psihologia este unul dintre elementele pe care Simona Halep le-a integrat în jocul lui ei, în ultimii ani.
Totul ajunge să fie o conexiune nevăzută între mine și mingie. Trebuie să consider mingea o parte din minte. Îmi golesc mintea în timpul antrenamentelor. De aceea trebuie să fiu acolo cât mai mult. Trebuie să fiu capabilă să închid ochii și să lovesc perfect!
Simona Halep va reveni pe teren, la Indian Wells, turneul de Premier Mandatory care va începe pe 11 martie.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Australian Open
Cum s-a relaxat Simona Halep înainte de meciul cu Alize Cornet din optimile Australian Open 2022
ACUM 18 ORE
Australian Open
Clasări mai bune pentru românce după Australian Open 2022! Pe cât ar putea ajunge Simona Halep
ACUM 21 ORE