72 de jucători și jucătoare de tenis au fost plasați în carantină strictă la sosirea la Melbourne, după ce în rândul persoanelor aflate la bordul avioanelor cu care au călătorit s-au înregistrat teste pozitive la Covid. Deși inițial niciunul dintre rezultatele pozitive nu a aparținut vreunui sportiv, în următoarele zile autoritățile au anunțat că patru sportivi au ieșit pozitiv la testul Covid. Acum, spaniola Paula Badosa este prima jucătoare care dezvăluie public că are Covid, printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare.
"Am vești proaste. Astăzi am primit un rezultat pozitiv la testul Covid-19. Mă simt rău și am niște simptome, dar voi încerca să mă recuperez cât mai repede, urmând indicațiile medicilor. Am fost transferată la un alt hotel pentru a mă autoizolare și monitorizare", a scris jucătoarea clasată pe locul 67 WTA.
Tenis
Un tenismen din noua generație i-a pus gând rău lui Novak Djokovic! "El e jucătorul de bătut"
ACUM 14 ORE

Carantină și măsuri anti-Covid la Australian Open

Tennis Australia a luat măsuri stricte pentru a limita răspândirea Covid-19, însă a stârnit un val de proteste din partea jucătorilor care s-au văzut carantinați pentru zile, fără posibilitatea de a se antrena, cât și în rândurile comunității locale.
Sorana Cîrstea se numără printre cei șpeste 70 de jucători plasați în carantină în camera de hotel. Victoria Azarenka, Angelique Kerber, Sofia Kenin, Sloane Stephens sau Kei Nishikori se află în aceeași situație.
  • Primul turneu de Mare Șlem al anului va debuta pe 8 februarie, cu trei săptămâni mai târziu decât fusese programat inițial, în direct pe Eurosport și Eurosport Player.

Australian Open 2021 - Acțiunea de la Melbourne revine pe Eurosport

Australian Open
Motivul pentru care jucătorii ce excelează la serviciu vor fi avantajați la Australian Open 2023
ACUM 17 ORE
Wimbledon
ATP amenință LTA cu excluderea din competiții în 2023, dacă rușii vor fi interziși iar la Wimbledon
ACUM O ZI