După ce a fost condusă cu un set, americanca Madison Keys s-a mobilizat și s-a calificat în finala de la Brisbane International cu o victorie 3-6, 6-2, 6-3, în fața fostei campioane Petra Kvitova. În cel mai recent capitol al unei rivalități de lungă durată, Keys a fost condusă cu 6-3 și 2-0 pentru ca apoi să întoarcă soarta partidei în favoarea sa, câștigând 12 din ultimele 15 game-uri ale meciului.
Americanca a învins-o acum pe dubla campioană de la Wimbledon în patru din cele șapte întâlniri dintre cele două, dar partida de sâmbătă a fost prima dintre ele din ultimii trei ani. După ce a pierdut cinci din primele șase game-uri ale meciului, Keys s-a mobilizat treptat și a început să pună stăpânire pe partidă.
Australian Open
AUSTRALIAN OPEN 2022 LIVE BLOG / Halep, Cîrstea și Begu intră în focuri!
ACUM O ORĂ
Astfel, jucătoarea de 24 de ani s-a calificat în a 10-a finală a carierei. După ce a câștigat titluri la Charleston și Cincinnati în 2019, Keys va spera să își continue seria de victorii când se va întâlni în finală cu Karolina Pliskova sau Naomi Osaka.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Australian Open 2022 | Top 5 lovituri din prima zi de la Melbourne
ACUM 4 ORE
Australian Open
Președintele Serbiei, alături de Djokovic: "Ar fi fost tratat diferit dacă nu provenea din Serbia"
ACUM 4 ORE