Eurosport 1 / 1 HD:
De la ora 19:00:
Martina Hingis / Jamie Murray v Hao-Ching Chan / Michael Venus
Australian Open
Novak Djokovic se întoarce, în cele din urmă, în Serbia. Inițial voia să rămână la Marbella
ACUM 2 MINUTE
Încălzirea pentru finala feminină de simplu se face începând cu ora 19:00, când are loc finala turneului de dublu mixt. Martina Hingis și Jamie Murray au trecut de perechea CoCo Vandeweghe / Horia Tecău în semifinalele de ieri și vor juca în finală cu Hao-Ching Chan și Michael Venus.
De la ora 23:00:
Madison Keys v Sloane Stephens
Titlul din competiția de simplu feminin se decide la ora 23:00, când Madison Keys și Sloane Stephens se întâlnesc în prima lor finală de Mare Șlem. Stephens, clasată pe locul 83 mondial, a revenit în circuit recent după ce o accidentare a ținut-o departe de terenul de tenis mai bine de jumătate de an. La rândul său, Keys a făcut o pauză din activitate la începutul acestui an, aceasta fiind tema comună a celor două. Finala dintre americance este una neașteptată, însă parcursul celor două în turneu a fost remarcabil. Keys a înregistrat o victorie în fața Elinei Svitolina în optimile de finală, iar în semifinale a convins în înfrângerea lui CoCo Vandeweghe în două seturi scurte. De partea cealaltă, Stephens a trecut de jucătoare precum Dominika Cibulkova sau Venus Williams pentru a ajunge în finală, multe din meciurile sale fiind încheiate în setul decisiv. Judecând după forma de moment, Keys ar putea fi considerată ușoară favorită. Jocul ei agresiv a funcționat perfect la US Open până acum, în timp ce Stephens practică un tenis mai răbdător, ea alegând să-și construiască punctele mai lent. Duelul dintre cele două va fi interesant din această perspectivă tactică, iar victoria lui Stephens din singura partidă directă dintre ele ar putea cântări pe plan moral. Meciul este transmis direct de Eurosport 1 și Eurosport 1 HD la ora 23:00.
Ultimul Mare Șlem al anului, US Open, este transmis pe canalele Eurosport și pe Eurosport Player între 28 august și 10 septembrie. Dragoș Suciu și Cristi Petre vor analiza actorii și meciurile de la US Open în emisiunea Stream Team. Aceasta va fi transmisă pe pagina de Facebook a Eurosport în fiecare vineri de la ora 17:00 pe parcursul turneului.
UPC este sponsorul transmisiunilor Eurosport de la US Open in Romania in perioada 28 august – 10 septembrie. Canalele Eurosport 1 / HD si Eurosport 2 / HD sunt disponibile pe pozițiile 203 / 160, respectiv 211 / 161 în oferta digitală a UPC Romania.
Australian Open
Krejcikova - Petkovic - Australian Open
ACUM 23 MINUTE
Australian Open
De ce aproape nimeni nu l-a susținut pe Djokovic. Anunț din interior: "Adevărul e unul singur"
ACUM 31 MINUTE