Tenis

Managerul lui Grigor Dimitrov, replică pentru tatăl lui Novak Djokovic în scandalul "COVID-19"

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Novak, Srdjan Djokovic & Grigor Dimitrov

Credit imagine: Eurosport

DeIrina Aldea
24/06/2020 la 16:00

Infectarea mai multor jucători profesioniști de tenis, printre care Novak Djokovic, Grigor Dimitrov și Borna Coric, a produs un scandal uriaș.

Srdjan Djokovic, tatăl liderului ATP, Novak Djokovic, îl consideră vinovat de răspândirea coronavirusului la Adria Tour pe tenismenul bulgar, Grigor Dimitrov. Turneele de la Belgrad şi Zadar, organizate de marele campion sârb, s-au transformat într-un fiasco, măsurile luate de organizatori fiind invers proporţionale cu riscurile. Djokovic, Dimitrov, Coric şi Troicki au fost pozitivi la coronavirus, iar Nole e văzut de mulţi principalul vinovat, nume importante din tenisul mondial vorbind despre lipsa sa de responsabilitate.

Spre deosebire de Novak, care nu a discutat prea mult pe tema ultimelor evenimente și și-a cerut scuze public pentru ce s-a întâmplat la Adria Tour, tatăl lui a optat pentru un mesaj războinic îndreptat către Grigor Dimitrov, spunând despre bulgar că este vinovat pentru toată această situație: "De ce s-a întâmplat asta? Pentru că Dimitrov a venit probabil bolnav, cine ştie de unde. Nu a fost testat, ceea ce nu cred că e corect. A cauzat prejudicii imense Croaţiei, familiei noastre şi Serbiei", a spus tatăl lui Nole într-un interviu pentru RTL, citat de tennistonic.com.

Tenis

Ironicul Nick Kyrgios, lecții pentru Djokovic, Thiem, Zverev și Becker: "Vreo întrebare, băieți?"

ACUM 4 ORE

Managerul lui Dimitrov, replică pentru Srdjan Djokovic

Georgi Stoimenov, managerul lui Grigor Dimitrov, a oferit imediat replica pentru Srdjan Djokovic, spunând, în schimb, că organizatorii turneului sunt cei care poartă vina pentru toate cele întâmplate. Dimitrov a jucat atât la etapa de la Belgrad, cât şi la cea din Croaţia, de la Zadar. La acestă din urmă etapă, jucătorul bulgar s-a simţit rău şi a s-a retras din competiţie după meciul cu Borna Coric. Dimitrov a plecat la Monaco, acolo unde are reședința, şi apoi a anunţat că a contractat virusul Sars-CoV-2.

Referitor la ce a spus Srdjan Djokovic la o televiziune din Croația, vreau să vă informez cu referire la următoarele: Grigor a ajuns direct la Belgrad după trei luni petrecute exclusiv în izolare. Atât la Belgrad, cât și la Zadar, nu i s-a oferit această posibilitate și nici nu l-a obligat nimeni să se testeze pentru coronavirus. Organizatorii turneului sunt responsabili pentru măsurile de siguranță care se iau sau nu se iau, ei implementează regulile după care participanții trebuie să se ghideze. Grigor a respectat cu strictețe regulile impuse de organizatori și toate legile existente atunci când a traversat granițele dintre Bulgaria, Serbia și Croația – Georgi Stoimenov
Tenis

De ce a refuzat Simona Halep dansul cu Djokovic la Wimbledon! Motivul invocat de campioana noastră

08/07/2020 LA 13:13
Tenis

Cum e să fii antrenorul lui Federer & Djokovic: Edberg și Becker povestesc experiențele lor pe teren

08/07/2020 LA 11:53
Subiecte asemănătoare
TenisNovak DjokovicGrigor Dimitrov
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol