Simona Halep a câștigat lejer, în două seturi, 6-2, 6-4, confruntarea de miercuri cu germanca Laura Siegemund, din optimile de finală ale turneului Gippsland Trophy, iar acum se pregătește pentru confruntarea cu prima rachetă a Rusiei, Ekaterina Alexandrova, ocupanta locului 33 WTA.
Românca și-a luat revanța în fața germancei Laura Siegemund, după ce aceasta o învinsese pe româncă de două ori, la Stuttgart, în 2016 și 2017. Acum, se gândește la o altă revanșă, în fața Ekaterinei Alexandrova, locul 33 WTA, care a trecut categoric în optimi de Iva Swiatek (6-2, 6-2). Partida se joacă în dimineața zilei de joi și va putea fi urmărită LIVE-TEXT pe eurosport.ro.

Simona Halep, despre marea diferență dintre Australia și România

Tenis
Simona Halep, dezvăluiri despre relația pe care o are cu Emma Răducanu: "Ne-am întâlnit, mi-a scris"
ACUM 10 ORE
La conferința de presă de după meciul disputat în compania Laurei Siegemund, Simona Halep a fost întrebată despre cum vede ea situația din Australia privind pandemia de coronavirus, având în vedere că la Antipozi, viața a revenit cât de cât la normal, în comparație cu majoritatea țărilor din Europa, care au în continuare probleme uriașe în gestionarea pandemiei.
"Am avut doar sâmbătă șansa de a ieși puțin pe străzi, să mă plimb. Am văzut atât de mulți oameni, am fost foarte fericită, pentru că în Europa aproape fiecare oraș e gol. A fost frumos să văd atât de mulți oameni relaxați aici, fără ca toată lumea să poarte măști. Am revenit și eu la viața normală aici și chiar mă bucur. În România nu mai suntem în carantină, dar am fost timp de câteva luni anul trecut. Masca este obligatorie peste tot acasă. Restaurantele de abia s-au deschis pentru că au fost închise tot anul. Viața nu e ușoară acasă, în România, dar încerc să iau totul așa cum vine, pentru că ușor nu îi e nimănui. Nu mă plâng, vreau doar să privesc partea pozitivă atât cât se poate", a spus Simona Halep la conferința de presă.
Openul Australian... toate meciurile în direct și fără reclame numai pe Eurosport Player.

Australian Open 2021 - Acțiunea de la Melbourne revine pe Eurosport

Tenis
Simona Halep, la egalitate cu Emma Răducanu! Americanii au publicat "clasamentul adevărului"
ACUM 10 ORE
US Open
Emma Răducanu le-a transmis românilor, prin bunica sa, un mesaj impresionant
15/09/2021 LA 12:43