La ora bilanțului, învingătoarea de la Wimbledon a explicat că anul acesta a fost unul de bun augur pentru ea. Dincolo de faptul că și-a trecut în palmares al doilea turneu de Grand Slam, Halep a crescut foarte mult și la nivel mental. Fără a-l avea pe Cahill alături, Simona a înțeles că s-a maturizat și că poate gestiona mult mai bine momentele grele. A evoluat fără presiune, fiind extrem de relaxată, chiar dacă problemele fizice i-au dat din nou bătăi de cap.
"Nu sunt dezamăgită cu anul 2019, mai ales dacă îl compar cu 2018. Anul acesta am învățat că trebuie să fiu mult mai consistentă, trebuie să muncesc zi de zi. Anul acesta am avut momente în care am coborât în joc, e adevărat, dar acest lucru se datorează și faptului că sunt în vârf de șase ani și nu am avut niciodată o perioadă de odihnă mai mare de trei săptămâni. Începi să simți această oboseală, atât mental, cât și fizic", a explicat Halep pentru Tennis.com.

Simona Halep, încrezătoare: 2020 va fi un sezon de succes

Australian Open
Jaqueline Cristian, prima victorie din carieră într-un turneu de Grand Slam
ACUM 12 ORE
Nivelul de încredere al Simonei e la nivel înalt, iar reluarea colaborării cu Darren Cahill cu siguranță că nu va face altceva decât să ducă la un alt nivel tenisul prestat de sportiva noastră.
"Sunt extrem de motivată, sunt pregătită de orice", e strigătul de luptă al campioanei noastre, înainte de un 2020 care se anunță foarte aglomerat: pe lângă turneele de Grand Slam, transmise în direct de Eurosport, constănțenca visează și la o medalie olimpică. Simo va fi port-drapelul țării noastre la Jocurile Olimpice de la Tokyo.
"La finalul acestui sezon am simțit că mă doare fiecare parte din corp. A fost o situație nouă pentru mine, dar cred că m-a ajutat, mai ales că am văzut că pot să continuu și în acest context. Mă simt pregătită pentru orice va veni acum, sunt extrem de motivată înainte de 2020", a mai spus Simona Halep.
Australian Open
De ce aproape nimeni nu l-a susținut pe Djokovic. Anunț din interior: "Adevărul e unul singur"
ACUM 12 ORE
Australian Open
Super-anunțul făcut de Halep înainte de debutul la Australian Open 2022. Simo e extrem de optimistă
ACUM 13 ORE