Într-un interviu publicat de Tennis World USA, Maria Șarapova a fost întrebată dacă are probleme cu gâtul din cauza țipetelor sale din timpul partidelor. Șarapova este cunoscută ca fiind una dintre cele mai gălăgioase jucătoare, scoțând sunete după fiecare lovitură.
De la toate țipetele mă doare gâtul. Am făcut asta încă de când eram tânără și cred că a rămas cu mine. Aveți mare dreptate, gâtul mă doare în permanență după ce joc - Maria Șarapova
Maria Șarapova are toate cele 4 Grand Slam-uri în palmares, ultimul fiind câștigat în 2014, la Roland Garros, în fața Simonei Halep. Ea nu a mai jucat vreun meci de la înfrângerea cu Serena Williams de la US Open din luna august, fiind concentrată pe partea de business. Are propria companie de dulciuri numite "Sugarpova".
Australian Open
Simona Halep - Alize Cornet, LIVE TEXT în optimi la Australian Open! Duelul, LIVE pe Eurosport 1
ACUM 7 ORE
Maria Șarapova a apărut în tenisul mondial când avea doar 16 ani, pentru ca la 17 ani să câștige turneul de la Wimbledon. Cariera ei a fost în cumpănă după o suspendare de 2 ani pentru un test anti-doping după ediția din 2016 a turneului Australian Open.
Australian Open
Cum s-a relaxat Simona Halep înainte de meciul cu Alize Cornet din optimile Australian Open 2022
ACUM 15 ORE
Australian Open
Clasări mai bune pentru românce după Australian Open 2022! Pe cât ar putea ajunge Simona Halep
ACUM 18 ORE